Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Trust SpotLight Webcam Pro

1 st

1,3 megapixel webcam met ingebouwde microfoon en geïntegreerde ledlampjes In de schijnwerpers Met de Trust Spotlight Webcam Pro kunt u contact houden met vrienden en familie over de hele wereld. Met de ingebouwde microfoon kunt u nu met elkaar prat…

Meer informatie en specificaties

14,84

14,84

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

1,3 megapixel webcam met ingebouwde microfoon en geïntegreerde ledlampjes

In de schijnwerpers
Met de Trust Spotlight Webcam Pro kunt u contact houden met vrienden en familie over de hele wereld. Met de ingebouwde microfoon kunt u nu met elkaar praten alsof u zich in dezelfde ruimte bevindt. Sluit de USB-kabel aan en u kunt speciale momenten direct delen, zonder dat u drivers hoeft te installeren.



Deel uw wereld
De Spotlight Webcam Pro is voorzien van een sensorresolutie van 1,3 megapixel (1280x1024). De webcam is gemaakt voor online videochats, zoals Skype, YouTube of andere videoplatforms. De geïntegreerde, dimbare LED-lampen zorgen ervoor dat u een helder beeld heeft, of u de camera nu overdag of 's avonds gebruikt. Leg die speciale momenten vast!



Rotsvast
Het stijlvolle ontwerp van deze webcam omvat ook een slimme standaard. U kunt de webcam bovenop uw laptopscherm zetten of gewoon op een vlakke ondergrond plaatsen, zodat u stabiel en veilig video-opnamen kunt maken.

Specificaties

Artikelnummer 30428
OEM-code Trust
EAN-code 8713439164282
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St