Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Inktcartridges en toners

Is jouw printer bijna door de inkt of toner heen? Wees op tijd en bestel voordelig inktcartridges en toners bij Office Centre.

Bestel direct

Elke printer is anders, vandaar dat iedere printer weer andere inktcartridges en toners nodig heeft. Het kiezen van de juiste inktcartridge of toner is van essentieel belang voor een goed werkende printer.

Wanneer je over een inkjetprinter beschikt, dan heb je hiervoor inktcartridges nodig in de volgende kleuren: cyaan, magenta, geel en zwart. Een kleurenlaserprinter heeft specifieke tonercartridges in dezelfde kleuren nodig. Voor al deze kleuren inktcartridges en toners voor jouw printer kan je bij Office Centre terecht.

Populaire inktcartridges

Populaire toners

Verschillende merken inktcartridges

Je kan verschillende merken inktcartridges online bestellen. Hoe weet je nu welk merk het beste is en voor welke inktcartridges je moet kiezen? Dat is eenvoudig: kies voor het merk van jouw printer. Als je de levensduur van jouw printer zo lang mogelijk wilt houden en je mooi geprinte documenten wilt, dan raden wij je aan om originele inktcartridges te kopen van het merk van jouw printer.

Bij Office Centre kan je verschillende merken inktcartridges online bestellen. Zo hebben wij inktcartridges van de merken HP, Brother, Canon en Epson in ons assortiment. Kies het merk dat jij nodig hebt en bestel vandaag nog jouw inktcartridges.

Deze kleuren cartridges heb je nodig

Heb jij een printer in huis of op kantoor staan, dan moet je de juiste soorten en kleuren inktcartridges of toners bestellen. De kleuren cyaan, magenta, geel en zwart zijn nodig om mooie prints af te kunnen drukken. Met cartridges die een hoge capaciteit hebben print je ook nog eens heel véél mooie prints met kleuren cartridges.

Uiteraard vind je in ons uitgebreide assortiment nog vele andere kleuren. Bij veel merken is het mogelijk om een multipack te kopen waarin gelijk meerdere kleuren zitten. Zo bestel je nog gemakkelijker én voordeliger diverse kleuren inkt en toner.

Inktcartridges online bestellen? Snel en eenvoudig bij Office Centre

Geeft jouw printer aan dat de inkt bijna op is of heb je net een nieuwe printer gekocht? Bij Office Centre ben je aan het juiste adres voor inktcartridges. Vandaag nieuwe inktcartridges kopen? Morgen heb je ze al in huis! De juiste inktcartridges bestellen kan door gebruik te maken van ons filtermenu. Filter op het merk en de kleuren die je zoekt, dan verschijnen de juiste producten direct in jouw scherm.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over ons ruime assortiment aan printers, inkt en toners? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord voor het beantwoorden van al jouw vragen. Stuur dan een berichtje naar [email protected].

Vul direct jouw voorraad inkt en toner aan

... en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Bestel direct