Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Inktcartridges en toners

Is jouw printer bijna door de inkt of toner heen? Wees op tijd en bestel voordelig inktcartridges en toners bij Office Centre.

Bestel direct

Elke printer is anders. Vandaar dat iedere printer weer andere inktcartridges en toners nodig heeft. Het kiezen van de juiste inktcartridge of toner is cruciaal voor een goed functionerende printer.  Wanneer je over een inkjetprinter beschikt, dan heb je hiervoor inktcartridges nodig in de volgende kleuren: cyaan, magenta, geel en zwart.

Een kleurenlaserprinter heeft specifieke tonercartridges in dezelfde kleuren nodig. Voor al deze kleuren inktcartridges en toners voor jouw printer kan je bij Office Centre terecht. Bekijk ons uitgebreide assortiment inktcartridges en toners bestaande uit het 123inkt-huismerk en vele andere merken. 

Populaire inktcartridges

Populaire toners

Verschillende opties voor inktcartridges

In jouw inktjetprinter kan je  orginele inktpatronen gebruiken, maar dat is slechts een van de opties. Een huismerk cartridge van 123inkt is namelijk een goed alternatief met de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Zo passen de cartridges van het 123inkt-huismerk perfect in jouw printer en bevatten ze meer inkt voor een lagere prijs. 

Bij Office Centre kan je naast het 123inkt-huismerk ook andere merken inktcartridges online bestellen. Zo hebben wij inktcartridges van de merken HP, Brother, Canon en Epson in ons assortiment. Bestel vandaag nog jouw inktcartridges uit het uitgebreide assortiment van Office Centre.

Deze kleuren cartridges heb je nodig

Heb jij een printer in huis of op kantoor staan, dan moet je de juiste soorten en kleuren inktcartridges of toners bestellen. De kleuren cyaan, magenta, geel en zwart zijn nodig om mooie prints af te kunnen drukken. Met cartridges die een hoge capaciteit hebben print je ook nog eens heel véél mooie prints met kleuren cartridges.

Uiteraard vind je in ons uitgebreide assortiment nog vele andere kleuren. Bij veel merken is het mogelijk om een multipack te kopen waarin gelijk meerdere kleuren zitten. Zo bestel je nog gemakkelijker én voordeliger diverse kleuren inkt en toner.

Inktcartridges online bestellen? Snel en eenvoudig bij Office Centre

Geeft jouw printer aan dat de inkt bijna op is of heb je net een nieuwe printer gekocht? Bij Office Centre ben je aan het juiste adres voor inktcartridges. Vandaag nieuwe inktcartridges kopen? Morgen heb je ze al in huis! De juiste inktcartridges bestellen kan door gebruik te maken van ons filtermenu. Filter op het merk en de kleuren die je zoekt, dan verschijnen de juiste producten direct in jouw scherm.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over ons ruime assortiment aan inkt en toners? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord voor het beantwoorden van al jouw vragen. Stuur dan een berichtje naar klantenservice@officecentre.nl.

Vul direct jouw voorraad inkt en toner aan

Subcategorieën

... en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Bestel direct