Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Ordners

Houd jouw papieren netjes geordend met onze collectie ordners. Van standaard zwarte ordners tot kleurrijke varianten, wij hebben het allemaal. Met keuze uit verschillende formaten en materialen vind je altijd de ordner die bij jouw behoeften past. Bestel nu en bespaar tijd en moeite bij het vinden van belangrijke documenten.

Filter

191 producten gevonden

Om jouw archief overzichtelijk te houden, zijn ordners absoluut onmisbaar. Met behulp van ordners voorzien van een helder rugetiket vind je oudere gegevens moeiteloos terug. De robuuste kaft van de ordners zorgt ervoor dat jouw documenten keurig opgeslagen blijven in de map. Berg meerdere ordners handig op in archiefdozen, en dankzij de stevige kaft zijn ordnermappen tevens ideaal voor het veilig vervoeren van documenten. Zelfs het gelijktijdig verzenden van meerdere ordners is mogelijk dankzij speciale transportdozen.

Diverse uitvoeringen van ordners

Gezien de variëteit aan papierformaten, zijn er ordners verkrijgbaar in verschillende maten. Naast de gebruikelijke A4 ordner kun je ook kiezen voor een ordner geschikt voor A5 of A6 papier. De materiaalkeuze en de breedte van de ordner laten we aan jou over. Ga je voor een kartonnen of plastic ordner om jouw papieren in op te bergen? Wil je een slanke 50 mm ordner of heb je liever een brede ordner van 75-80 mm? Voor al jouw documenten hebben wij een geschikte ordnermap. Met onze selectie wordt het organiseren een eenvoudige taak!

Orde binnenin jouw ordner

Om ook binnenin de ordner het overzicht te bewaren, maak je gebruik van indexen, tabbladen en scheidingsstroken. Plaats deze tussen de pagina's en je kunt snel bladeren naar de benodigde inhoud. Vooral handig wanneer je diverse soorten documenten in de ordnermap opslaat. Vergeet niet een 2-gaats perforator aan te schaffen om al jouw papieren te voorzien van nette, ronde gaatjes.

Wat is het verschil tussen een ordner en een ringband?

Een ordner is een specifieke vorm van een ringband. De ordner heeft altijd twee ringen en een papierspanner. Bovendien is een ordner altijd vervaardigd van stevig karton en voorzien van een plastic hoes voor het rugetiket. Een ringband is een bredere term: deze kan diverse vormen en uiterlijkheden hebben.

Hoeveel A4-pagina's passen er in een ordnermap?

Dit hangt af van de breedte van jouw ordner en het papiergewicht. Als indicatie: in een smalle ordner met een rugbreedte van 50 mm passen ongeveer 350 vellen 80 grams papier. In een brede ordner van 80 mm passen ongeveer 600 vellen 80 grams papier.

Heb je vragen over het bestellen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservicemedewerkers. Zij helpen jou graag verder.