EPSON SureColor-P8500D STD 44inch Duo roll

1 stuk x 1 stuk
Snel en functierijk De 2,64-inch PrecisionCore MicroTFP-printkop drukt tot 18m2/uur af in fotokwaliteit. Twee rollen met automatisch schakelen tussen twee verschillende mediatypen of -formaten. Bovendien maakt de automatische opnamespoel rol-tot-rol-afdrukken met hoge productiviteit mogelijk, en vergemakkelijkt het nieuwe automatische papierlaadsysteem de verwerking van media voor onervaren gebruikers, inclusief losse vellen en posterboard. Dankzij Wi-Fi kunt u de printer neerzetten waar u wilt. Compacte voetafdruk – veelzijdig design Het design van de SC-P8500D is zowel eigentijds als compact. De printer past in de meeste werkomgevingen dankzij het platte en discrete design. Zeer gedetailleerde afdrukken, elke keer weer De 6‑kleuren UltraChrome Pro6-pigmentinktset van de SC-P8500D – inclusief een nieuwe grijze inkt – verbreedt het kleurenspectrum en zorgt voor vloeiende gradatie en minder korreligheid. Dit betekent dat de printkwaliteit gelijkwaardig is aan die van andere 8‑kleurenprinters. De combinatie van de PrecisionCore MicroTFP-printkop, de Variable Sized Droplet-technologie en de Nozzle Verification-technologie zorgt keer op keer voor levendige, hoogwaardige afdrukken. Hij is ook uitgerust met Adobe PS 3 en levert snellere verwerkingstijden voor de meest complexe beeldreproductie1. Beveiligings- en beheerfuncties De SC-P8500D bevat verbeterde IT- en beveiligingsfuncties. Werklasten kunnen ook efficiënter worden beheerd via centrale beheer- en traceertoepassingen: Epson Cloud Solutions PORT en Epson Device Admin.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Snel en functierijk
De 2,64-inch PrecisionCore MicroTFP-printkop drukt tot 18m2/uur af in fotokwaliteit. Twee rollen met automatisch schakelen tussen twee verschillende mediatypen of -formaten. Bovendien maakt de automatische opnamespoel rol-tot-rol-afdrukken met hoge productiviteit mogelijk, en vergemakkelijkt het nieuwe automatische papierlaadsysteem de verwerking van media voor onervaren gebruikers, inclusief losse vellen en posterboard. Dankzij Wi-Fi kunt u de printer neerzetten waar u wilt.

Compacte voetafdruk – veelzijdig design
Het design van de SC-P8500D is zowel eigentijds als compact. De printer past in de meeste werkomgevingen dankzij het platte en discrete design.

Zeer gedetailleerde afdrukken, elke keer weer
De 6‑kleuren UltraChrome Pro6-pigmentinktset van de SC-P8500D – inclusief een nieuwe grijze inkt – verbreedt het kleurenspectrum en zorgt voor vloeiende gradatie en minder korreligheid. Dit betekent dat de printkwaliteit gelijkwaardig is aan die van andere 8‑kleurenprinters. De combinatie van de PrecisionCore MicroTFP-printkop, de Variable Sized Droplet-technologie en de Nozzle Verification-technologie zorgt keer op keer voor levendige, hoogwaardige afdrukken. Hij is ook uitgerust met Adobe PS 3 en levert snellere verwerkingstijden voor de meest complexe beeldreproductie1.

Beveiligings- en beheerfuncties
De SC-P8500D bevat verbeterde IT- en beveiligingsfuncties. Werklasten kunnen ook efficiënter worden beheerd via centrale beheer- en traceertoepassingen: Epson Cloud Solutions PORT en Epson Device Admin.
Lees meer

Specificaties

Merk Epson
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 8715946699608
Manufacturer Part Number Epson
Artikelnummer 102284