Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpste prijzen Volgende werkdag bezorgd 120 jaar ervaring

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Postzegels

Bij Office Centre vind je postzegels voor binnen- én buitenland.

Bestel direct

Postzegels kopen

Verstuur je met regelmaat brieven of kleine post naar jouw klanten? Het frankeren van jouw post wil je goed geregeld hebben. Om het je zo gemakkelijk te maken, kan je op één plek al jouw benodigde frankeermogelijkheden bestellen.

Voor iedere soort zending bieden wij je de juiste oplossing. Zo kun je postzegels bestellen voor jouw reguliere briefpost, maar ook voor als je een brief internationaal wilt sturen of als je een dik pak als briefpost verstuurt.

Diverse postzegels

Verschillende postzegels van PostNL

Je kan verschillende postzegels online bestellen, dus let goed op welke postzegel je voor welke verzending koopt. Voor de binnenlandse post heeft PostNL twee verschillende postzegels: postzegels met cijfer 1 en met cijfer 2. Op basis van het gewicht en de grootte van een brief plak je een bepaald aantal postzegels tot je de benodigde cijferwaarde hebt bereikt. Doordat je een postzegel met een cijfer koopt in plaats van eentje met een geldwaarde erop kan je zegels die je eenmaal gekocht hebt altijd blijven gebruiken, zelfs als de prijs van één postzegel omhoog gegaan is!

Bestel direct

Hoeveel postzegels nodig?

Office Centre: naast postzegels ook postbenodigdheden uiteraard

Hoeveelheid postzegels

Verstuur je veel brieven en ben je elke keer snel door je postzegels heen? Zorg er dan voor dat je een voorraad aanlegt zodat je nooit mis grijpt. Met de makkelijke grootverpakkingen van PostNL kan je blijven plakken en versturen. De binnenlandse zakelijke postzegels met tarief 1 komen op een rol van 200 stuks en de postzegels met tarief 2 op een rol van 100 stuks. Voor de internationale postzegels is er een setje van 50 stuks beschikbaar.

Komt het slechts sporadisch voor dat je een brief verstuurd maar wil je wel zeker zijn dat je niet elke keer naar de winkel moet om een nieuwe postzegel te kopen? Bestel dan een velletje postzegels. Zowel de binnenlandse postzegels met tarief 1 uit de serie Nederlandse Iconen als de postzegels met Koning Willem-Alexander erop komen ook in een vel van 10 stuks.

Postzegels koop je bij Office Centre

Bestel gemakkelijk en snel jouw postzegels in onze vernieuwde webshop. Denk bij het bestellen gelijk aan andere producten die je nodig hebt voor het versturen van jouw post en bestel deze direct mee. Bijvoorbeeld enveloppen, inkt voor de printer of een nietmachine voor het samenhouden van belangrijke documenten. Dit bespaart je verzendkosten, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Minder losse bestellingen betekent minder verzendmaterialen en transportleveringen.

Kom je er niet uit en heb je een vraag over de juiste frankering of onze postzegels? Onze gespecialiseerde klantenservicemedewerkers staan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 voor jou klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je verder.

Postzegels én postbenodigdheden haal je bij Office Centre

... en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Bestel direct