Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpste prijzen Volgende werkdag bezorgd 120 jaar ervaring

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Post-it Notes en Sticky Notes

Een iconische manier om iets te onthouden, door te geven of om mee te brainstormen.

Bekijk ons assortiment

We moeten allemaal wel eens iets onthouden. Er is een belangrijke klant aan de telefoon die een bestelling door wil geven. Of een collega wil je een telefoonnummer doorgeven van iemand die je wil spreken. Een Post-it Note is dan een handig middel om iets duidelijk op te schrijven. Het voordeel van sticky notes boven gewone memoblokken is dat ze zelfklevend zijn. Haal een Post-it van het blokje af, schrijf erop wat je moet onthouden en plak het op een plek waarvan je weet dat je hier regelmatig kijkt. Het mooie aan Post-it Notes is daarbij dan nog het feit dat je ze ook zonder problemen weer weg kunt halen als ze niet meer nodig zijn. En dat helemaal zonder dat er lijmresten achtergelaten worden.

Als je een kijk je neemt in ons assortiment, dan zul je zien dat er heel wat verschillende Post-it Notes te krijgen zijn. Niet alleen zijn deze te krijgen in verschillende formaten, maar ook in verschillende kleuren. Je kunt dus de dingen die je wilt onthouden op kleur coderen. Zo zie je bijvoorbeeld in een oogopslag de afspraken of telefoonnummers van mensen die je moet bellen bij elkaar.

Populaire Post-it Notes en Sticky Notes

Verschillende kleuren en formaten Post-it Notes en Sticky Notes

Als je een kijkje neemt in ons assortiment, dan zul je zien dat er heel wat verschillende Post-it Notes te krijgen zijn. Niet alleen zijn deze te krijgen in verschillende formaten, maar ook in verschillende kleuren. Het meest bekend zijn misschien nog wel de traditionele lichtgele Post-it Notes, maar je kunt ook gaan voor neonkleurige Sticky Notes. Je kunt daarmee de dingen die je wilt onthouden op kleur coderen. Zo zie je bijvoorbeeld in een oogopslag de afspraken of telefoonnummers van mensen die je moet bellen bij elkaar.

Korte boodschappen aan jezelf of collega's

Het zal je regelmatig gebeuren dat je een goed idee bedenkt of een product of merk tegenkomt dat je interessant vindt, om het vervolgens weer te vergeten. Wanneer je tijdens jouw werkzaamheden op een idee komt, heb je niet altijd tijd om je er direct in te verdiepen. Bovendien kan dit je workflow verstoren. Schrijf hetgeen je bedacht hebt op een Sticky Note en plak deze op je desk of scherm. Zo kun je er op een later moment nog eens rustig naar kijken.

Deze kleine briefjes zijn ook ideaal om korte boodschappen door te geven aan collega’s. Belt er iemand voor je collega, maar zit die net in een meeting? Voorkom dat je de boodschap vergeet door te geven en schrijf het meteen op. Plak de Post-it Note op de desk of de computer van je collega, zodat hij jouw berichtje niet kan missen!

Post-it Notes bestellen

Wil jij Post-it Notes bestellen voor op kantoor of thuis? Bij Office Centre geniet je van een ruime keuze en scoor je bovendien meteen al je andere kantooroplossingen. Wil je graag een medewerker spreken over een van onze producten? Onze klantenservice medewerkers staan je graag te woord.