Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel kopen doe je bij Office Centre. Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw bureaustoel vandaag nog.

Bekijk ons assortiment

{
 "title": "Vind de bureaustoel die bij je past!",
 "description": "Een goede bureaustoel kopen doe je bij Office Centre. Bekijk ons ruime\nassortiment en bestel jouw bureaustoel vandaag nog.",
 "welcomeText": "Welkom! Het doet me enorm veel plezier je hier te verwelkomen in mijn wereld van bureaustoelen en ergonomie. Ik ben hier om je te helpen en je het beste advies te geven voor jouw ultieme comfort en gezondheid tijdens lange werkdagen.\n\nMet mijn kennis over ergonomische ontwerpen, materialen en aanpassingsmogelijkheden, ben ik ervan overtuigd dat we samen de ideale bureaustoel kunnen vinden die naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen.\n\nDus laten we beginnen en samen werken aan een gezonde en comfortabele werkplek!\n\nOlivia Kuijpers\nExpert Bureaustoelen",
 "buttonText": "Bekijk bureaustoelen",
 "productButtonText": "Bekijk deze bureaustoel",
 "taxText": {
  "net": "excl. btw",
  "gross": "incl. btw"
 },
 "category": "bureaustoelen",
 "startImage": "bundles/staples/img/chair-woman.png",
 "questions": [
  {
   "type": "radio",
   "title": "Welke kleur stoel wil je?",
   "name": "Productkleur",
   "answers": [
    {
     "name": "Zwart",
     "title": "Zwart"
    },
    {
     "name": "Blauw",
     "title": "Blauw"
    },
    {
     "name": "Grijs",
     "title": "Grijs"
    },
    {
     "name": "Wit",
     "title": "Wit"
    }, 
    {
     "name": "Groen",
     "title": "Groen"
    },    {
     "name": "Oranje",
     "title": "Oranje"
    }, 
    {
     "name": "Paars",
     "title": "Paars"
    },
    {
     "name": "Rood",
     "title": "Rood"
    },
    {
     "name": "Silver",
     "title": "Silver"
    }
   ]
  },
  {
   "type": "radio",
   "title": "Van welk materiaal moet de stoel zijn?",
   "name": "Hoofdmateriaal Bureaustoel",
   "answers": [
    {
     "name": "Stof",
     "title": "Stof"
    },
    {
     "name": "Kunststof",
     "title": "Kunststof"
    },
    {
     "name": "Metaal",
     "title": "Metaal"
    },
    {
     "name": "Imitatieleer (kunstleer)",
     "title": "Imitatieleer (kunstleer)"
    },
    {
     "name": "Mesh",
     "title": "Mesh"
    }
   ]
  },
  {
   "type": "slider",
   "title": "Wat is jouw budget?",
   "name": "PriceNet-max",
   "answers": [
    {
     "append": "€",
     "min": "0",
     "max": "1000",
     "default": "696"
    }
   ]
  }
 ]
}

Of je nou op kantoor of thuis aan het werk bent, het hebben van een kwalitatieve bureaustoel is van essentieel belang. Mensen onderschatten vaak het belang van een goede werkhouding tijdens het werken op kantoor. Naast dat de juiste bureaustoelen bepalend zijn voor een goede zithouding, is dit ook doorslaggevend voor de dagelijkse werkprestaties. Met de juiste bureaustoel verzeker je jezelf van een goede zithouding, wat ten goede komt voor je nek, rug en bovenbenen. Zo zorg je voor een ergonomische werkplek waardoor je lichamelijke klachten voorkomt én je productiviteit verhoogt.

Het is belangrijk om goed te investeren in zitmeubilair voor het creëren van de perfecte werkplek voor jou en je personeel. Bij kantoorspecialist Office Centre ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen van jouw nieuwe bureaustoel. Zo kun je bij ons terecht voor het aanschaffen van onder andere ergonomische bureaustoelen, gekleurde bureaustoelen, gamingstoelen, maar ook voor bureaustoelaccessoires zoals wielen voor zachte of harde vloeren en vloermatten.

Populaire bureaustoelen

De beste bureaustoel voor jouw werkplek

De aanschaf van kwalitatief sterke bureaustoelen is van groot belang voor de juiste zithouding en prestaties op het werk. Per persoon kan de zitbehoefte behoorlijk verschillen, waardoor het belangrijk is om met enkele belangrijke aspecten rekening te houden voor je een nieuw exemplaar aanschaft. Kies bijvoorbeeld voor in hoogte verstelbare bureaustoelen, zodat de stoel kan voldoen aan ieders wens. Verder hebben veel stoelen een kantelbare armlegger en instelbare diepte voor het creëren van de perfecte zitpositie. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan bureaustoelen met diverse instelmogelijkheden zit er altijd een geschikt model voor jou tussen!

Welke bureaustoel past bij mij?

Bureaustoelen voor elke werksituatie

Naast de diverse instelmogelijkheden is het ook van groot belang om te weten voor welke werksituatie je stoel te gebruiken is. Moet je bureaustoel bijvoorbeeld geschikt zijn voor zachte vloeren, harde vloeren of juist allebei? Daarnaast hebben veel bureaustoelen een maximaal draagvermogen en een maximale gebruiksduur per dag. Werk je de hele dag vanachter een bureau, dan is het aan te raden om een bureaustoel te kiezen die 6 tot 8 uur per dag te gebruiken is. Bekijk op je gemak de uitgebreide productbeschrijvingen bij ons op de site om de stoelen goed met elkaar te vergelijken. Zo zie je direct alle relevante specificaties en weet je precies de juiste stoel te vinden die aan jouw eisen voldoet.

Een bureaustoel bestel je bij kantoorspecialist Office Centre

Wil je een bureaustoel kopen voor kantoor of een geschikt exemplaar vinden om productief te kunnen thuiswerken? Dan zit je bij Office Centre meer dan goed. Wij zijn dé expert als het gaat om bureaustoelen en ergonomisch werken, zowel op kantoor als thuis. Bij Office Centre hebben we ruime keuze uit bureaustoelen in alle prijsklassen.

De meeste stoelen vallen in de categorie zelfmontage en zijn met behulp van eenvoudig gereedschap zelf in elkaar te zetten. Je kiest uiteindelijk voor de doorslaggevende details. Moeten de bureaustoelen geschikt zijn voor zachte vloeren, harde vloeren of allebei? Stel je armleuningen op prijs of juist niet? Bij sommige stoelen is de armlegger kantelbaar en kun je de zitdiepte zelf instellen. De bureaustoelen zijn dus verstelbaar, zo kan de stoel voldoen aan ieder zijn wens. Bekijk op je gemak de uitgebreide productbeschrijvingen om de stoelen goed met elkaar te vergelijken. Naast het belastbaar gewicht staat bijvoorbeeld ook de gebruiksduur per dag en het gebruikte materiaal aangegeven.

Onze stijlvolle bureaustoelen kun je makkelijk bestellen en zijn aantrekkelijk geprijsd. Een online bestelling wordt de volgende werkdag geleverd zodat je niet lang hoeft te wachten op je aankoop. Kom je er niet helemaal uit en heb je de behoefte aan professioneel advies? De experts van Office Centre denken graag met je mee. Neem contact op en een van onze specialisten helpt je graag verder!

Alles omtrent bureaustoelen

Subcategorieën

... en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment in onze webshop.

Bestel direct

Populaire bureaustoelen