Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Papierversnipperaars

Laat geen belangrijke of gevoelige documenten in de verkeerde handen vallen.

Bekijk ons assortiment

Documenten met gevoelige informatie die blijven rondslingeren in jouw bedrijf is met de huidige AVG-wetgeving uit den boze. Papierversnipperaars zijn dan ook onmisbaar op nagenoeg elke afdeling van een bedrijf.

Stukken met onder meer persoonlijke gegevens, medische informatie en financiële data zijn met een papierversnipperaar veilig en volgens wetgeving te vernietigen. Immers, blijven deze rondslingeren, dan kunnen deze zomaar bekeken worden door onbevoegden. Wij leggen je precies uit hoe je de beste papierversnipperaar kiest.

Populaire papierversnipperaars

Een professionele papierversnipperaar kopen

Bij het opruimen van dossiers en archieven is het van cruciaal belang dat gevoelige en geheime documenten snel en moeiteloos vernietigd worden. Hetzelfde geldt overigens voor cd's en dvd's. Een professionele papierversnipperaar is dan ook onmisbaar op elk kantoor. Moet je met regelmaat papieren versnipperen, dan is het aan te raden een papierversnipperaar met hogere vernietigsnelheid, zo kost het versnipperen je niet al te veel tijd.

De beste papierversnipperaars

Om de beste papierversnipperaar voor jouw bedrijf aan te schaffen, is het belangrijk te kijken naar de veiligheidsnorm van de papierversnipperaar. Voor papierversnipperaars geldt dat de veiligheidsnorm tussen DIN P-1 en DIN P-7 ligt. Kies altijd voor een veiligheidsniveau van minimaal DIN P-3, maar het liefst van DIN P-4. Kies je voor een niveau lager, dan wordt het papier in stroken, in plaats van snippers gesneden. Hiermee is een hoge veiligheid niet gegarandeerd.

Papierversnipperaar bij Office Centre aanschaffen? Bestel eenvoudig

Bij Office Centre schaf je de beste papierversnipperaar voor jouw bedrijf gemakkelijk aan. Natuurlijk zit je bij ons ook goed voor de accessoires die nodig zijn voor een papierversnipperaar, zoals afvalzakken en olievellen. Boven de € 99 excl. btw is de verzending ook nog eens gratis. Kortom, met een papierversnipperaar van Office Centre, zit je zeker goed!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over een van onze producten? Neem dan eenvoudig contact met ons op en een van onze specialisten helpt je graag verder!