Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd

Over Office Centre

Office Centre heeft voor elke werkplek, elke situatie en voor elk bedrijf de juiste producten en oplossingen. Of je nu een familiebedrijf hebt, als zzp'er werkt of bij een groot productiebedrijf werkt.

Office Centre: alles voor jouw werk

Office Centre is dé ultieme bestemming voor ondernemers als het gaat om kantoorartikelen en -oplossingen. We begrijpen wat ondernemers nodig hebben en hebben daarom alles in huis om aan die behoeften te voldoen. Van inkt, kantoormeubilair en elektronica zoals laptops, printers en papierversnipperaars tot thuiswerkoplossingen en productadvies, we hebben een uitgebreid assortiment dat alles omvat wat je als ondernemer nodig hebt. Of je nu een oplossing op maat zoekt of gewoon wat hulp nodig hebt, onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om je te assisteren met een luisterend oor en een positieve instelling. Bij Office Centre streven we ernaar om je te helpen slagen in het verwezenlijken van jouw droombedrijf, met een ongeëvenaard assortiment, slimme oplossingen en een uitstekende service.

Bij Office Centre geloven we in het bieden van een complete ervaring voor ondernemers. Naast ons uitgebreide assortiment van kantoorartikelen, kantoormeubilair en elektronica, bieden we ook thuiswerkoplossingen en productadvies om je te ondersteunen bij het optimaal inrichten van je werkplek. Onze toegewijde medewerkers zijn altijd beschikbaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar efficiëntere workflows, kostenbesparende maatregelen of inspiratie voor groei, wij staan klaar om je te begeleiden. Bij Office Centre ben je niet zomaar een klant, maar een gewaardeerde partner in het realiseren van jouw zakelijke doelen.

Onze vernieuwde webshop

Op 13 april 2022 verwierf Staples Benelux de online en accountmanagement-activiteiten van Office Centre. Met deze overname slaat Office Centre een nieuwe weg in: Office Centre wordt een webshop-only-omgeving. Daarnaast bedienen de accountmanagers hun klanten voortaan vanuit Staples.

Ons doel is onze bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Deze webwinkel-optimalisatie is daarin een grote stap voorwaarts. We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen, en we zien er naar uit hen in de toekomst met dezelfde hoge kwaliteit en service van dienst te zijn.

Wat betekent dit voor onze klanten?

  • De scherpe prijzen die je van ons gewend was.
  • Uitgebreider assortiment, ruimere productkeuze.
  • Een volledig vernieuwde en verbeterde online winkel.
  • Een bestelling plaatsen is nu nog leuker én makkelijker.
Maak account aan