Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpste prijzen Volgende werkdag bezorgd 120 jaar ervaring

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Office Centre: wij zijn er voor alle ondernemers

Office Centre heeft voor elke werkplek, elke situatie en voor elk bedrijf de juiste producten en oplossingen. Of je nu een familiebedrijf hebt, als zzp'er werkt of bij een groot productiebedrijf werkt.

Office Centre: altijd een goed idee

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij weten wat ondernemers nodig hebben en dat is heel wat! Daarom hebben we alles in huis wat je als ondernemer nodig hebt: van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor thuiswerkoplossingen en productadvies.

Wij zijn er voor jou met een ongekend assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën. Kom je er niet uit of wil je een oplossing op maat? Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om je te helpen, met een luisterend oor én een goed humeur. Zo kun je altijd verder met jouw droombedrijf!

Onze vernieuwde webshop

Op 13 april 2022 verwierf Staples Benelux de online en accountmanagement-activiteiten van Office Centre. Met deze overname slaat Office Centre een nieuwe weg in: Office Centre wordt een webshop-only-omgeving. Daarnaast bedienen de accountmanagers hun klanten voortaan vanuit Staples.

Ons doel is onze bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Deze webwinkel-optimalisatie is daarin een grote stap voorwaarts. We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen, en we zien er naar uit hen in de toekomst met dezelfde hoge kwaliteit en service van dienst te zijn.

Wat betekent dit voor onze klanten?

  • De scherpe prijzen die je van ons gewend was.
  • Uitgebreider assortiment, ruimere productkeuze.
  • Een volledig vernieuwde en verbeterde online winkel.
  • Een bestelling plaatsen is nu nog leuker én makkelijker.
Maak account aan