Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Onze symbolen

direct from plantEen ecolabel voor producten die een verminderd milieu-effect hebben, maar gelijkwaardige prestaties leveren.
solar energy Werkt op zonne-energie.
easy on the planetDit product behoort tot onze duurzame serie en voldoet aan onze strenge milieu-eisen.
partly recycled material Een deel van het product bestaat uit gerecycled materiaal.
ergonomicErgonomische producten zijn comfortabel en houden het personeel gezond tijdens het werk.
fully recycled materialHet product is gemaakt van gerecycled materiaal.
agency NLDit product voldoet aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen die gepubliceerd werden door PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden, in opdracht van Nederlandse overheidsorganisaties.
rechargable energy Dit product gebruikt of levert oplaadbare energie.
direct from plantDeze producten worden speciaal voor jou bij de leverancier besteld, en kunnen om die reden niet teruggestuurd worden. Voor deze artikelen gelden andere levertijden. De vermelde levertijd is fictief.
direct from plantDe Forest Stewardship Council certificeert producten die hout bevatten uit verantwoord bosbeheer.
direct from plantHet Europees Ecolabel is het milieukeurmerk van de Europese Unie. De criteria bestrijken de hele levenscyclus van non-food producten en diensten.
direct from plantEen Duits milieukeurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten, dat samenwerkt met het Europese Ecolabel.
direct from plantEen duurzaamheidsprogramma voor koffie, cacao en thee dat boeren helpt hun productiviteit, kwaliteit en efficiëntie te verhogen met zorg voor mens en milieu.
direct from plantEen milieukeurmerk dat zich richt op milieuvriendelijke producten gedurende hun hele levenscyclus, van productie tot vernietiging.
direct from plantDit label geeft informatie over het milieu-effect van consumptiegoederen en wijst de consument op alternatieve milieuvriendelijke producten.
direct from plantEen keurmerk dat bijdraagt aan zowel geldbesparing als milieubescherming door energie-efficiënte producten en praktijken.
direct from plantProducten met het Rainforest Alliance Certified label zijn afkomstig van land- of bosbouwbedrijven die volgens strenge normen voor duurzaamheid op sociaal en milieugebied worden beheerd.
direct from plantEen ecolabel voor IT-producten dat de voorwaarden schept voor goede werkomstandigheden op kantoorwerkplekken.
easy on the planetProducten met het geselecteerde EasyTree icoon zijn onderdeel van onze eco-bewuste productassortiment, Easy on the Planet. Bij aankoop van deze producten plant Office Centre bomen in jouw naam.
direct from plantFair Trade brengt producten op de markt waarvoor een eerlijke prijs betaald wordt aan de producenten in de landen van herkomst.