Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Eten en drinken

Office Centre is ook dé plek voor al jouw benodigdheden op het gebied van eten en drinken. Van koekjes tot thee, chocolade, soep, mineraalwater of een nieuwe waterkoker.

Wist je dat je al jouw catering-, kantine- en keukenproducten ook bij Office Centre kunt bestellen? Hiermee stroomlijn je het inkoopproces, verlaag je de kosten en bespaar je bovendien ook tijd door direct koffie, snacks en thee mee te bestellen met jouw andere kantoorbenodigdheden. Vul jouw kantine, pantries of thuiswerkplekken voordelig aan met ons ruime assortiment eten en drinken.

Haal ook al jouw kantinebenodigdheden op één plek: van alledaagse artikelen zoals servetten, borden en bestek tot decoraties voor jullie jaarlijkse personeelsfeest of bakpapier voor het opwarmen van broodjes. Diverse milieuvriendelijke alternatieven mogelijk, zoals duurzame wegwerpproducten, Fair Trade-producten en houten besteksets.

Volledig aanbod eten en drinken

Populaire producten

Opladen, opfrissen en gezelligheid in de kantine

Een kantine is meer dan alleen de plek waar je gemakkelijk kunt lunchen. Het is de plek waar jouw werknemers samenkomen om op een informele manier elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kop koffie en een sandwich. Maar naast een kantine heeft ook bijvoorbeeld een pantry een functionele én sociale rol.

Met de beste cateringoplossingen is jouw kantine altijd goed gevuld, zodat jouw personeel vol energie zijn werk kan doen en jouw bezoekers onder de indruk zullen zijn. Van koffie en thee tot snacks en koude dranken: je kunt jouw kantine binnen een handomdraai verbeteren. Uiteraard bieden we ook allerlei producten aan die je thuis heel goed kan gebruiken. Net zo belangrijk om ook op je thuiswerkplek het lekkerste drinken te hebben.

Koffie- en thee-oplossingen

Zorg dat iedereen op kantoor goed wakker blijft met de beste merken koffie en thee, en alles eromheen: suikerbekerskoekenkoffiezetapparaten en nog veel meer! Of je nu op zoek bent naar een snelle cafeïneboost of een prachtige koffiehoek wilt creëren: hier vind je alle producten die je nodig hebt. We bieden ook diverse duurzame koffie- en theeproducten aan. Kijk hiervoor naar ons Easy on the Planet-keurmerk bij de producten.

Koffie Thee

Populaire koffie- en theeproducten

Snacks en snoepgoed

Vergeet de snacks voor bij de koffie en thee ook niet. Of je nu houdt van zoetigheid, chocolade, koekjes of een goede zak drop van tijd tot tijd, je vindt het in ons assortiment. Uiteraard ook een verantwoord tussendoortje in de vorm van een gezonde mueslireep. Bestel gelijk een pak Merci Chocolade mee om die ene éxtra hardwerkende collega een presentje te geven. Is het al vier uur geweest? Dan is het tijd voor een lekkere Cup-a-Soup. Kies uit verschillende smaken: Chinese tomaat, kip, erwt, champignon en nog véél meer. Bekijk ons volledige assortiment snacks en snoepgoed en bestel direct gemakkelijk en snel.

Direct bekijken

Smikkelen en smullen

Direct bestellen

Bekijk ons ruime assortiment aan eten en drinken en bestel deze direct mee met jouw andere kantoorbenodigdheden.

Bekijk assortiment