Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

SRA3
120 g

Canon Red Label Superior Papier SRA3 120 g/m² Wit

1 pak x 250 vellen

Canon Red Label Superior papier is niet zomaar een premium product; het is de onbetwiste keuze for degenen die streven naar excellentie. Met zijn unieke eigenschappen, zoals een uitzonderlijke helderheid en zijdezachte gladheid, en een volumineus ge…

Meer informatie en specificaties

27,82

27,82

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Canon Red Label Superior papier is niet zomaar een premium product; het is de onbetwiste keuze for degenen die streven naar excellentie. Met zijn unieke eigenschappen, zoals een uitzonderlijke helderheid en zijdezachte gladheid, en een volumineus gevoel dat elke pagina tot leven brengt, overstijgt het alle verwachtingen. De vloeiende beweging door printers en de perfecte vlakligging maken elke afdruk moeiteloos perfect.

Maar wat Red Label Superior echt onderscheidt, is zijn onwrikbare toewijding aan duurzaamheid. Met prestigieuze certificeringen zoals het FSC-certificaat voor verantwoord bosbeheer, het EU-milieukeurmerk en de Nordic Swan voor eco-vriendelijke productie, is het niet alleen een symbool van kwaliteit, maar ook van ethisch bewustzijn. Elk vel draagt bij aan een groenere toekomst, waardoor elke indruk die u achterlaat, zowel op het bedrijfsleven als op het milieu, positief is.

Canon Red Label Superior: waar perfectie en verantwoordelijkheid samenkomen voor een ongeëvenaarde ervaring.

Specificaties

Artikelnummer 380100
EAN-code 8713878127534
Productkleur: Wit
Papierformaat: SRA3
Type papier: Kopieerpapier & Printpapier
Verpakkingsinhoud: 1 pak
Productinhoud: 250 vel
Milieukenmerken: EU Ecolabel, FSC Certified, Nordic Swan Ecolabel
Gramsgewicht: 120 g
opacity: 98