Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Deflecto Folderstandaard Enkel A5, 165 (b) x 232 (h) x 90 (d) mm

Staples Folderhouder A5 1-vaks Onze losstaande brochurehouders zijn onder meer ideaal voor winkels, kantoren, beurzen en recepties. Presenteer uw brochures op een professionele en eenvoudige manier met onze doorzichtige brochurehouders. De houders…

Meer informatie en specificaties

8,46

8,46

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Staples Folderhouder A5 1-vaks

Onze losstaande brochurehouders zijn onder meer ideaal voor winkels, kantoren, beurzen en recepties.

Presenteer uw brochures op een professionele en eenvoudige manier met onze doorzichtige brochurehouders. De houders kunt u op een bureau of balie plaatsen, en eenvoudig aan de muur bevestigen via de openingen. Bovendien is elke houder voorzien van een uitsnede aan de voorkant, waardoor de inhoud eenvoudig kan worden geplaatst en geïdentificeerd.

Het Staples-huismerk
Wij hebben zo veel vertrouwen in de kwaliteit van onze Staples-producten dat wij 100% tevredenheidsgarantie bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan onderzoek en ontwikkeling van onze producten. Bovendien worden ze uitgebreid getest en verantwoord geproduceerd, zodat u over een nuttig en kwalitatief goed product beschikt dat aan uw verwachtingen voldoet.

Hoge kwaliteit
Staples-huismerkproducten bieden meerwaarde; onafhankelijke tests garanderen kwaliteit die gelijk is aan of hoger dan bij concurrerende producten.
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Het zijn goede prestaties en concurrerende prijzen die het tot de beste keuze maken.

Specificaties

Artikelnummer 376467
EAN-code 5055425906852
productDetail.productWidth 170 cm
Productkleur: Transparant
Materiaal: Kunststof
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St

Meer van Deflecto