• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

de compacte thuiswerkoplossing

Ergonomische thuiswerkplek met Z-2-HOME

FC Groningen en Office Centre gaan samen hybride werken mogelijk maken in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zodra het weer mogelijk is, opent FC Groningen de deuren voor zakelijk Noord-Nederland en worden unieke flexibele werkplekken aangeboden in het stadion. Tot die tijd – en zolang het thuiswerken de norm is – bieden wij in samenwerking met Zwartwoud dé oplossing voor je thuiswerkplek.

Office Centre maakt van thuiswerken lekker werken

Advies over de keuze voor de beste ergonomische bureaustoel voor thuis en kantoor

Z-2-Home

Ergonomisch verantwoord thuiswerken

Thuiswerken is anno 2020 plotseling de norm. Iedereen creëert een eigen werkplek in huis: aan de keukentafel of videobellen vanaf een bureau in een kinderkamer, herkenbaar? Kies voor de Z-2-Home: de eerste circulaire en ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek.

Ergonomie

Het werk is verplaatst van het kantoor naar de keukentafel en deze verandering is structureel van aard. Vanuit goed werkgeverschap is het van belang om werknemers te faciliteren met een werkplek welke ergonomisch verantwoord is. Eventueel ziekteverzuim wordt hiermee beperkt en het komt de productiviteit ten goede. De thuiswerkplekken van Z-2-HOME zijn ergonomisch verantwoord!

Duurzaamheid

‘Een meubel is een tijdelijke functionele vorm van waardevolle grondstoffen’. Vanuit deze visie is de thuiswerkplek opgebouwd. De thuiswerkplekken van Z-2-HOME zijn gemaakt van verantwoorde materialen en zijn tevens demontabel. Hiermee kunnen de materialen in de toekomst opnieuw worden gebruikt en ontstaat er geen afval. Door het te redden van de verbrandingsoven beperken we de CO² uitstoot en hout slaat CO² op. Tevens is het dé kans voor werkgevers om duurzaamheid doelstellingen te realiseren.

Unieke thuiswerkoplossingen Office Centre en Zwartwoud

Alles voor thuis, onderweg en voor kantoor! Werken waar je maar wil en kan. FC Groningen en Office Centre gaan samen hybride werken mogelijk maken in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Lees het hele verhaal