• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Alles voor uw zaak makkelijk en snel besteld

Van een complete werkplek tot ordners, papier en inkt

Alles voor uw zaak bestelt u eenvoudig bij Office Centre. Of dit nu gaat om een nieuwe bureaustoel voor al uw medewerkers of een nieuwe printer op kantoor. We hebben alles in huis voor iedere werkplek. Open nu een nieuw account en bestel eenvoudig uit ons uitgebreide zakelijke assortiment.

Open een zakelijk account
Alles voor uw zaak makkelijk en snel besteld

Waarom kiezen voor zakelijk bestelllen?

Waarom kiezen klanten voor Office Centre zakelijk?

“Office Centre, de perfecte partij!

Voor een verzekeraar als wij, is Office Centre de perfecte partij voor onze kantoor- en facilitaire verbruiksartikelen. Office Centre heeft een ruim assortiment en via het online bestelsysteem is een order snel geplaatst en wordt er binnen 48 uur geleverd. Er wordt altijd met ons meegedacht en wanneer wij een acuut probleem hebben, wordt dit adequaat door onze contactpersoon opgelost.

De snelle service, het persoonlijke contact, de klantvriendelijkheid én proactiviteit zijn voor ons de elementen waarom wij meer dan tevreden zijn.”

Wieger Klijnstra

“Als klant écht centraal staan.

Wij werken erg graag samen met Office Centre. Ze zetten ons als klant echt centraal. Als we advies willen of er moet iets met spoed geleverd worden, dan wordt er altijd meegedacht en is Office Centre behulpzaam.

In de vestiging hebben we vaste contacten, die altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Kortom, we zijn blij met deze fijne samenwerking.”

Merle Laterveer

“Flexibele én betrouwbare leverancier.

Wij zijn al een aantal jaar klant bij Office Centre. Wij zijn meegegaan met onze accountmanager Alex. En deze samenwerking bevalt ons prima! Van het leveren van alle kantoorartikelen tot speciaal gekleurd papier die wij gebruiken bij ons product. Bij vragen of andere issues denken ze goed mee, en zoeken ze naar een oplossing.

Flevoplant b.v. is een gespecialiseerd bedrijf in het vermeerderen van aardbeienplanten in de N.O.P.”

Daniël Nijboer

Hoe sluit ik een zakelijk account af?

We helpen u graag met het afsluiten van een zakelijk account bij Office Centre. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur.

Zakelijk account aanvragen

We gebruiken je e-mailadres alleen om contact met je op te nemen
We gebruiken je telefoonnummer alleen om contact met je op te nemen
image

*We gebruiken uw e-mailadres en telefoonnummer alleen om contact met u op te nemen.