• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Maak kennis met Windows 11

Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft

Microsoft kondigde op 24 juni 2021 Windows 11 aan. Windows gebruikers downloaden de langverwachte upgrade gratis. Heb jij geen zin of tijd om dit zelf te doen? Kies dan voor gemak en professionaliteit, en laat je computer upgraden door de ICT-specialisten. Kom naar de vestiging bij jou in de buurt voor een gratis compatibiliteits-check.

Wanneer jij jouw laptop kunt upgraden, is nog niet zeker. Microsoft vertelde tijdens het evenement dat Windows 11 een nieuw design en nieuwe functies heeft. Wij vertellen je in dit artikel meer over het nieuwe Windows besturingssysteem.

Brengt je dichter bij waar je van houdt

Gratis compatibiliteitscheck in onze winkel!

Laat je huidige Windows apparaat gratis checken of deze compatible is met Windows 11 én of deze nog veilig is. Is je apparaat compatible? We upgraden je apparaat al naar Windows 11 vanaf € 39,99.

Bezoek een vestiging

Windows 11 upgradepakketten

Is je computer geschikt voor Windows 11? Kies dan voor gemak en professionaliteit, en laat je computer upgraden door de ICT-specialisten. Kies één van de onderstaande upgradepakketten.

Scroll de tabel om meer te zien

Windows 11 Upgrade Start Windows 11 Upgrade Premium Windows 11 Upgrade Compleet
Schone installatie Windows 11
Installeren Windows updates
10 minuten uitleg Windows 11
Aanmaken herstelmedia
Installeren Microsoft Office
Installeren beveiligingssoftware
Installeren overige software
Instellen e-mail
Bestanden overzetten tot 20GB
89,99
39,99
48,39 incl. btw
179,99
89,99
108,89 incl. btw
239,99
119,99
145,19 incl. btw
Microsft Windows 11 Edge

Edge

Kies de browser die jou voorop stelt. Schakel over naar Microsoft Edge en bekijk hoe. Krijg sneller toegang tot het nieuws, de informatie en het entertainment die je belangrijk vindt met Widgets die naadloos in je bureaubladen taakbalk integreren. Bovendien beschik je met de verbeterde browser prestaties van Microsoft Edge over de perfecte combinatie voor snelheid en personalisatie.

Microsft Windows 11 Touch en Ink

Touch / Ink

Kijk met een frisse blik. De nieuwe, meer intuïtieve Windows. De nieuwe Windows-apparaten met hun verbeteringen voor invoer via aanraking, spraak en pen, zijn veelzijdiger, krachtiger en gebruiksvriendelijker, hoe je ze ook maar wilt gebruiken.

Microsft Windows 11 Snap

Snap

Windows 11 geeft productiviteit een nieuwe invulling met een nieuw ontwerpen functies die je een rustgevende, creatieve omgeving bieden. Maak complexe taken eenvoudiger met een nieuwelay-out en navigatie. Bereik dingen sneller met minder klikken en vegen met het vernieuwde Startmenu, Taakbalken Meldingencentrum. Met Snap lay-out kun je snel en makkelijk heen en weer schakelen tussen groepen apps-en je geopende apps ordenen.

Microsft Windows 11 Widgets

Widgets

Het leven, een beetje beter georganiseerd. Widgets: voor wat jij belangrijk vindt. Jouw favoriete foto’s. Het wereldnieuws. Je takenlijst van vandaag en het weer van morgen. Widgets helpen je inhoud te vinden die belangrijk is voor jou. Het is alles wat je nodig hebt – slechts één swipe verwijderd.

Microsft Windows 11 Teams

Teams

Zoveel manier om “hallo” te zeggen. Chat op Windows 11 nu mogelijk gemaakt door Microsoft Teams. Communicatiebarrières bestaan niet meer nu chatten en bellen zijn ingebouwd in je taakbalk met Teams. Je kunt direct vanaf je pc heel eenvoudig contact maken met iedereen, het maakt niet uit welke computer, telefoon of tablet er wordt gebruikt.

Werk met Apple op kantoor

Microsoft Office 2021

Thuis of op het werk, van desktop tot internet en de apparaten ertussenin: Microsoft biedt de hulpprogramma’s waarmee je goed werk kunt afleveren. Werk met de toepassingen die je kent en vertrouwt, volledig geïnstalleerd en direct klaar voor gebruik. Haal het beste uit je naar boven, op school, op je werk en in het dagelijks leven.

Deze Windows-laptops zijn geschikt voor Windows 11