• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 59,99

Werken bij Office Centre

 

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen voor alle ondernemers in Nederland. Van inkt tot kantoormeubilair en elektronica als laptops, printers en papierversnipperaars. Ook kun je bij ons terecht voor al je drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning. Bij Office Centre werken wij met 550 enthousiaste collega's verdeeld over 39 vestigingen en ons servicekantoor in Almere.

Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk vacatures

Wat je toekomstige collega's vertellen over werken bij Office Centre


Ivo Sanders - Print & Grafisch Specialist

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk omdat elke dag anders is. Als een klant in onze winkel komt is het mijn doel om de verwachting van onze klant te overtreffen. Elke klant verlaat bij mij de winkel met grote tevredenheid. En dáár doe ik het voor.

Klant blij, ik blij…”

Patrick Linssen - Techniek & Services Specialist

“Iedere ochtend op weg naar je werk met een positief gevoel. Een goede mix van plezier maken, werken en doelen behalen. Doe je dit alleen? Nee. Dit is de kracht van een hecht en enthousiast team.

Dat is Office Centre.“

Tom Heusschen - Accountmanager Print & Grafische Services

“Wij kunnen aan iedere klant een totaaloplossing bieden op het vlak van drukwerk en promotiematerialen. Dagelijks denk ik met de klanten mee om tot die perfecte oplossing te komen. Wanneer de klant 100% tevreden is én er een mooie deal op tafel ligt ben ik tevreden!”