Wegwijzer bestaande klanten

We hebben onze webshop compleet vernieuwd en verbeterd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en service. Heb je een vraag over jouw aankoop vóór 13 april 2022? Klik dan hier voor meer informatie.

Vernieuwd en verbeterd

Deze vernieuwde webshop maakt het gemakkelijker dan ooit om jouw bestellingen online te plaatsen. Daarmee is Officecentre.nl is nog steeds dé plek voor al je kantoorartikelen en -benodigdheden.

 • Gebruiksvriendelijker: je kunt sneller vinden wat je nodig hebt.
 • Met actuele leveringsdata: zo weet je precies wanneer jouw bestelling aankomt.
 • Uitgebreider assortiment: je zal steeds meer verschillende producten bij ons vinden.

Had je vóór 21 april 2022 al een account bij Office Centre? Dan heb je een nieuw account nodig om gebruik te maken van onze verbeterde webshop. Maak een account aan en geniet direct van voordeel. Heb je een vraag over een aankoop vóór 13 april 2022? Klik dan hier.

Maak account aan Contact opnemen

Ontvang direct korting na account aanmaken

Ga direct aan de slag met bestellen in onze vernieuwde webshop door vrijblijvend een nieuw account aan te maken. Gelijk na het aanmaken van jouw account is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Zo kan je direct profiteren van het nieuwe Office Centre.

Maak account aan

Hoe krijg ik contact met de klantenservice?

Heb je een vraag over een bestelling, eerder gekocht product of bepaalde service? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende manieren waarop je dit kan doen.

Accountmanager

Had je voorheen een toegewezen accountmanager bij Office Centre? Voortaan wordt de klantenservice voor jou vanuit Staples Nederland verricht. De binnendienst is op werkdagen te bereiken via [email protected].

Geen accountmanager

Deed je voorheen jouw bestellingen via de Office Centre webshop zonder een eigen accountmanager te hebben? Lees hieronder op welke verschillende mogelijkheden we jou verder kunnen helpen.

Aankoop gedaan vóór 1 maart 2022

Helaas is op 1 maart 2022 het faillissement van New Office Centre B.V. uitgesproken. Op 13 april 2022 is een gedeeltelijke doorstart gemaakt. Het huidige, nieuwe Office Centre beschikt helaas niet over jouw gegevens en heeft ook geen verantwoordelijkheid van de periode vóór 13 april 2022. Uiteraard proberen we jou wel zo goed mogelijk te helpen. Waar ben jij naar op zoek:

 • Garantie op een gekocht product
  Leg contact met de fabrikant van jouw product.
 • Kopiefactuur
  Helaas beschikken wij niet over deze gegevens en kunnen we jou niet verder helpen.
 • Restitutie voor retourgestuurde items
  We hebben hier geen gegevens van en kunnen het helaas niet voor jou oplossen. Wel kan je een claim indienen bij de curator.
 • Andere vraag
  Stuur een e-mail naar [email protected].

Aankoop gedaan in de periode 1 maart 2022 tot 13 april 2022

In deze periode werd New Office Centre B.V. voortgezet onder het bewind van de curator. Het huidige, nieuwe Office Centre beschikt helaas niet over jouw gegevens en heeft ook geen verantwoordelijkheid van de periode vóór 13 april 2022. We proberen jou wel zo goed mogelijk te helpen. Waar ben jij naar op zoek:

 • Garantie op een gekocht product
  Leg contact met de fabrikant van jouw product.
 • Kopiefactuur
  Helaas beschikken wij niet over deze gegevens en kunnen we jou niet verder helpen.
 • Product niet geleverd, maar wel betaald
  We proberen dit voor jou op te lossen. Stuur een e-mail naar [email protected] en voeg de orderbevestiging, factuur en het bewijs van betaling als bijlage toe. Zodra wij meer informatie hebben over jouw probleem nemen wij contact met jou op. We raden je tevens aan een claim in the dienen bij de curator.
 • Restitutie voor retourgestuurde items
  Retouren kunnen niet meer verwerkt worden, aangezien we niet over deze gegevens beschikken en dus helaas geen geld terug kunnen storten.
 • Reeds teruggestuurde producten gekocht in genoemde periode en teruggestuurd in genoemde periode
  We doen er alles aan om dit voor jou op te lossen. E-mail alle details naar [email protected]. We raden je tevens aan een claim in the dienen bij de curator.
 • Andere vraag
  Stuur een e-mail naar [email protected].

Aankoop gedaan ná 12 april 2022

Op 13 april 2022 is er een doorstart gemaakt van de online activiteiten van Office Centre onder Staples Nederland B.V. Op bestellingen vanaf 13 april 2022 zijn de normale voorwaarden van kracht en worden indien op voorraad de volgende werkdag geleverd.

Heb je een vraag over een product of bestelling? Het huidige, nieuwe Office Centre beschikt over jouw bestelgegevens en we helpen je graag verder als je vragen hebt. Neem contact op met een van onze klantenservicemedewerkers via e-mail. We nemen zo snel als mogelijk contact met jou op om het op te lossen.

Stuur ons een e-mail