• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Verzenddozen

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt: er is altijd wel iets belangrijks dat verzonden moet worden. En misschien houd je je veel bezig met het verzenden van pakketten, maar het kan daarbij ook zo zijn dat je eerder af en toe een belangrijke zending moet versturen. In alle gevallen is het waardevol om de juiste verzenddozen op voorraad te hebben. Deze dozen hebben namelijk altijd de juiste stevigheid om jouw producten goed te beschermen. Zo weet je zeker dat je goede kwaliteit levert, want jouw verzendingen arriveren altijd in optimale conditie. Naast de standaardformaten verzenddozen, hebben we ook sterke autolockdozen en verzendkokers in het assortiment. Ideaal als je bijvoorbeeld posters of andere papieren stukken moet versturen of opslaan.

weergave

Waarom verzenddozen?

Het verzenden van post is een dagelijkse bezigheid van ieder kantoor. Daarom komt een voorraad verzenddozen en kokers altijd goed van pas. Je kunt deze dozen en kokers in alle soorten en maten kopen. Dat is handig, want zo heb je altijd het juiste formaat bij de hand. Dat voorkomt verspilling en zorgt ervoor dat jouw producten altijd veilig worden afgeleverd. Hierdoor weet je zeker dat de documenten in goede staat arriveren en dat je kwaliteit levert aan al jouw contacten.

Eenvoudig verzenddozen bestellen

Bij Office Centre is het bestellen van jouw verzenddozen zo gedaan. Bestel je vandaag, dan heb je de verzenddozen vaak morgen al in huis. Daarbij is de verzending gratis vanaf €59,- excl. btw. Met de vertrouwde service van Office Centre wordt jouw bestelling dus snel en veilig geleverd. Heb je verschillende dozen nodig voor bijvoorbeeld het verzenden van meerdere pakketten? Onze specialisten helpen je natuurlijk graag met gedegen advies.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Heb je advies nodig of wil je meer weten over onze verhuis- en besteldozen? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag. Neem snel contact met ons op via 088 – 6690669 of stuur ons een mailtje naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...