• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw
Alles voor je thuiswerkplek

Thuiswerken

Schuif je bureaustoel aan, kopje koffie of thee erbij, laptop op je bureau en je dag kan starten! Een thuiswerkplek is niet alleen handig voor zzp’ers, maar ook voor de mensen die een dag thuiswerken in plaats van op kantoor. Een goede thuiswerkplek voldoet aan de arbo-regels voor thuiswerkers. Dat betekent dat je gebruik maakt van ergonomisch verantwoord meubilair en apparatuur en dat je thuiswerkplek de juiste verlichting geniet.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel met ons op 088 – 669 0600 of vul ons contactformulier in.

Dit heb je nodig als thuiswerker

Kantoormeubelen

Kantoormeubelen en -inrichting

Met ergonomische en praktische meubels is jouw thuiswerkplek net zo comfortabel en arbo-verantwoord als die op kantoor.

Shop kantoormeubelen
Computers

Computers

Thuis en onderweg werk je gemakkelijk met een laptop of tablet met toetsenbord. Bij Office Centre is er altijd een computer die voldoet aan jouw wensen.

Shop computers
Monitoren

Monitoren

Werken op een klein scherm is meestal niet zo praktisch. Ga voor een of twee monitoren op jouw thuisbureau om door je taken heen te vliegen.

Shop monitoren
Ergonomische computeraccessoires

Ergonomische computeraccessoires

Ook thuis is een goede werkhouding zeer belangrijk. Met de juiste accessoires maak je het thuiswerken een stuk comfortabeler.

Shop ergonomische accessoires
Printers

Printers

Hoewel tegenwoordig veel digitaal gebeurt is het hebben van een printer erg praktisch. De bijbehorende inkt en toners zijn verkrijgbaar bij Office Centre.

Shop printers
Papiervernietigers

Kantoormachines

Naast een computer heb je misschien nog wel meerdere apparaten nodig bij jouw werkzaamheden. Bij Office Centre zijn er veel mogelijkheden om jouw werk zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Shop kantoormachines