• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 59,99
❮ Ga terug
Slim werken onderweg

22 oktober 2020 Almere, 15:20Laatste update: 15:40

Slim werken onderweg

Ben je veel onderweg voor je werk? Er zijn verschillende mogelijkheden om je reistijd slim te benutten, zodat je onderweg naar kantoor of naar een afspraak alvast aan de slag kunt. Ook als je geen vaste werkplek hebt, bijvoorbeeld als zzp’er, helpen deze mogelijkheden je om te werken waar en wanneer jij dat wilt.

De juiste apparatuur voor een flexibele werkplek

Zware, oude laptops waarbij je altijd in de buurt van een stopcontact moet zitten zijn allesbehalve gebruiksvriendelijk als je niet op kantoor aan het werk bent. Een lichtgewicht laptop met lange accuduur, een dongel en een compacte muis bieden in deze gevallen een passende uitkomst om flexibel te kunnen werken. Let er bij de aanschaf van je nieuwe laptop wel even op of deze een ingebouwde webcam heeft voor online meetings. Als dat niet het geval is, kun je ook altijd voor een losse webcam kiezen. 

Tip! Werk je met gevoelige informatie? Een privacy filter voorkomt dat anderen mee kunnen kijken op je scherm.

Het alternatief voor de laptop is de tablet met 4G, die je nóg makkelijker in je tas stopt. We hebben ook de nodige kabels, laders en accu’s op voorraad.


Altijd en overal bereikbaar: slimme smartphones

Een smartphone zorgt ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent. Vooral onderweg komt dit goed van pas om snel en efficiënt te kunnen schakelen met collega’s en klanten. Favorieten binnen ons assortiment zijn de mobiele telefoons van Apple en Samsung

Tip! Verleng de levensduur van je batterij met een powerbank om onderweg, zonder stopcontact, je telefoon op te laden. 


Veilig werken met een back-up

Zeker onderweg kan er altijd iets gebeuren met je laptop, tablet of smartphone. Het is daarom belangrijk om regelmatig een back-up uit te voeren, zodat je werk altijd veilig opgeslagen wordt. Dat kan al heel eenvoudig via een USB stick of geheugenkaart. Kies je liever voor een meer uitgebreide oplossing? Denk dan aan een externe harde schijf (HDD) of een externe SSD.

flexibel werken

Onmisbare audio artikelen voor onderweg

Als je veel onderweg bent, is de mogelijkheid tot handsfree bellen geen overbodige luxe. Niet alleen voor als je in de auto zit, maar ook voor als je wilt bellen en schrijven of typen tegelijk. We hebben daarom speakers en verschillende soorten oortjes in ons assortiment. Denk hierbij aan wireless oordopjes met Bluetooth, de sportvariant die extra goed achter je oor blijft zitten, in-ear oordopjes en natuurlijk de oude vertrouwde oortjes met een kabeltje. Bestsellers zijn de Apple AirPods en JBL earphones

Werk je veel in drukke ruimtes, zoals in een co-working space of op een flexplek? Investeer dan in een goede koptelefoon om je af te sluiten van de buitenwereld en je volledig te kunnen focussen op je werk. Een noisecancelling koptelefoon gaat hierin nog een stapje verder, dankzij de noisecancelling functie waarmee je omgevingsgeluiden wegfiltert en ongestoord kunt werken.

We schreven eerder een blog over koptelefoons op kantoor. Lees hier wat de voordelen zijn van werken met een koptelefoon en hoe je hier in teamverband mee om kunt gaan: Blog - ‘Beter werken met een koptelefoon op kantoor’.

slimme smartphones