• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Naast een ongekend assortiment aan kantoorartikelen heeft Office Centre een ruim aanbod aan services, bekijk onderstaande pagina’s en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Copy & Print


Print & Marketing

Print & Marketing is de plek voor al je print- en drukwerk. Je kunt bij ons terecht voor visitekaartjes en briefpapier met je eigen logo, maar ook voor posters, flyers en vloermatten. Of je nu komt voor het maken van enkele kopieën of voor het laten drukken van complete rapporten, alles is mogelijk bij Print & Marketing.

Ontdek Print & Marketing

iCT services


ICT service

ICT service helpt je met al je technische vragen. Zo kun je bij onze specialisten terecht voor updates, bestanden overzetten en reparaties, ook voor apparatuur die niet bij Office Centre is gekocht.

Ontdek ICT service

Copy & Print


PostNL Business Point

Kom naar een PostNL Business Point in één van onze vestigingen voor het afhandelen van al je postzaken. Van het ophalen, frankeren en wegbrengen van jouw (partijen) post en pakketten, tot en met het aankopen van voorverpakte zegels.

Ontdek PostNL

Copy & Print


Managed Print Services

Transformeer je printinfrastructuur met Managed Print Services (MPS). MPS draait niet alleen om printers, maar alles wat met printen te maken heeft: afdrukken, verbruik, ondersteuning en processen. MPS helpt je dit alles inzichtelijk te krijgen en de controle te houden over processen en kosten.

Ontdek MPS