hero_woodyoucare - v5

Plant een boom met WoodYouCare

OfficeCentre en duurzaamheid


 Office Centre heeft voor elke werkplek, elke situatie en voor elk bedrijf de juiste producten en oplossingen. Of je nu een familiebedrijf hebt, als zzp'er werkt of bij een groot productiebedrijf werkt. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om een breder assortiment producten en oplossingen aan te bieden, waaronder ook duurzame producten. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om een positieve impact te hebben op onze klanten, medewerkers en onze aarde. De wereld waarin we leven verandert drastisch en we geloven dat duurzaamheid ons een competitief voordeel zal blijven geven, niet allen dankzij ons groen assortiment, maar ook door initiatieven zoals het planten van bomen.

Wat doet WoodYouCare?


Vanuit de samenwerking met WoodYouCare worden er maximale inspanningen geleverd om te investeren in een groene toekomst. Door middel van de partnership met WoodYouCare, proberen wij onze klanten te helpen hun duurzaamheids ambities te realiseren. De tools en certificaten van WoodYouCare dragen bij aan de bewustwording van milieubewust keuzes maken. Zo maken we samen het verschil!

Geef een boom cadeau!

Zoek je een manier om de CO2 uitstoot van je bedrijf te compenseren of zoek je een origineel cadeau voor je werknemers, relaties of klanten? Geef een boom cadeau! Door middel van onze samenwerking met WoodYouCare, kunt u cadeaukaarten verkrijgen waarmee je bomen kunt planten én compenseren. Dit kan eenmalig, maandelijks, per kwartaal en zelfs jaarlijks. Elke boom wordt voorzien van een unieke code, waarmee je de boom altijd digitaal kunt terugvinden via de website van WoodYouCare

 

Delen via