Contour Design RollerMouse Pro Wireless with Extended wrist rest in Dark grey fabric leather

1 stuk x 1 stuk
Een combinatie van design en functionaliteit voor een ergonomisch resultaat. Zorg voor een proactieve benadering van je gezondheid op het werk met een gecentreerde muis waarmee je comfortabel en ergonomisch bureauwerk kunt verrichten. Met de RollerMouse Pro heb je alles binnen handbereik; cursornavigatie, programmeerbare knoppen en een groot scrollwiel bevinden zich allemaal gecentraliseerd recht voor je. We hebben hem zo gemaakt dat je niet hoeft te strekken, te draaien of over te belasten. Hij is perfect aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren met de magnetische polssteunen die in verschillende maten en materialen verkrijgbaar zijn. De RollerMouse Pro is ontworpen en ontwikkeld in Scandinavië in samenwerking met ergonomische experts. Je kunt de Scandinavische kenmerken herkennen aan de minimalistische aanpak die functionaliteit met esthetiek verenigt.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Een combinatie van design en functionaliteit voor een ergonomisch resultaat.
Zorg voor een proactieve benadering van je gezondheid op het werk met een gecentreerde muis waarmee je comfortabel en ergonomisch bureauwerk kunt verrichten. Met de RollerMouse Pro heb je alles binnen handbereik; cursornavigatie, programmeerbare knoppen en een groot scrollwiel bevinden zich allemaal gecentraliseerd recht voor je. We hebben hem zo gemaakt dat je niet hoeft te strekken, te draaien of over te belasten.
Hij is perfect aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren met de magnetische polssteunen die in verschillende maten en materialen verkrijgbaar zijn.
De RollerMouse Pro is ontworpen en ontwikkeld in Scandinavië in samenwerking met ergonomische experts. Je kunt de Scandinavische kenmerken herkennen aan de minimalistische aanpak die functionaliteit met esthetiek verenigt.
Lees meer

Specificaties

Merk Contour Design
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 743870050712
Manufacturer Part Number Contour Design
Artikelnummer 150937