• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Retourneren

Om je retour aan te melden ontvangt de klantenservice graag een e-mail met de volgende gegevens: je ordernummer, welke artikelen je wilt retourneren en de reden van de retour? Zodra wij jouw e-mail hebben ontvangen zullen wij een retour opdracht bij DHL voor je inplannen.
Niet helemaal gelukkig met je aankoop? Wil je toch een ander artikel aanschaffen? Vergeet niet dat je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons moet melden. Wij vinden het belangrijk dat we andere klanten blij kunnen maken met het artikel en willen je daarom vragen om het artikel in de originele verpakking te retourneren.
Zodra het pakket opgehaald is, zal jouw retourzending binnen twee werkdagen aankomen in het magazijn van Office Centre. Helaas is een track en trace code voor je retourzending niet beschikbaar. Toch benieuwd naar de status van de retourzending? Onze klantenservice help je graag verder.
Alle artikelen die je online aangeschaft hebt, kunnen geretourneerd worden bij de vestiging bij jou in de buurt. Al onze vestigingen hebben een uitgebreid assortiment, hierdoor kun je er ook voor kiezen om de artikelen om te ruilen. Handig toch? Indien je een artikel wilt omruilen raden we je aan eerst op onze website de voorraden te controleren.

Wordt de bestelling in de winkel geretourneerd? Dan zal de winkelmedewerker direct voor jou een creditnota aanmaken. Het bedrag zal binnen 5 werkdagen teruggestort worden op de rekening waarmee is betaald.

Heb jij jouw aankoop via onze klantenservice geretourneerd? Dan wordt er een creditnota aangemaakt op het moment dat jouw pakket bij het magazijn is aangekomen. De verwerkingstijd neemt 10 werkdagen in beslag. Het betaalde bedrag zal binnen 10 werkdagen terug worden gestort op het door ons bekende rekeningnummer.