Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Pritt Original

Stick 43 gram

Everything you can imagine! Laat je creativiteit de vrije loop – met de duurzame en kindvriendelijke Pritt Stick Original! Stimuleer de creativiteit van kinderen door ze te laten knutselen met de hoogwaardige, oplosmiddelvrije hobbylijm voor kindere…

Meer informatie en specificaties

1,94 excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Everything you can imagine! Laat je creativiteit de vrije loop – met de duurzame en kindvriendelijke Pritt Stick Original! Stimuleer de creativiteit van kinderen door ze te laten knutselen met de hoogwaardige, oplosmiddelvrije hobbylijm voor kinderen. Dankzij een formule met 90% natuurlijke grondstoffen is de lijm niet alleen een van de veiligste lijmformules op de markt, maar ook wasbaar bij lage temperaturen na rommelige knutselwerkzaamheden! De lijm biedt een sterke, langdurige hechting en is gemakkelijk aan te brengen. Dankzij het lage watergehalte van de lijm klontert het niet en veroorzaakt het minder tot geen rimpels op papier. Deze lijm is ideaal voor kinderen – laat ze alles te creëren wat hun hartje begeert – van het vastlijmen van papier in hun schoolschrift tot grote knutselprojecten. Het is de ideale textiellijm voor vilt en katoen. En deze knutsellijm voor kinderen is niet alleen maar geschikt voor kinderen – het is ook een ideale toevoeging voor op kantoor.

Documenten

Specificaties

Artikelnummer 770366
OEM-code 1561147
EAN-code 4015000086714
Easy on the Planet: Nee
Gevarenaanduiding (H-zinnen): Niet van toepassing
Gewicht: 67 g
Inhoud: 43 ml
Milieukenmerken: REACH
Productinhoud: 0,043 kilogram
Signaalwoord: Niet van toepassing
Verpakking breedte: 28 mm
Verpakking hoogte: 27 mm
Verpakking lengte: 115 mm
Verpakkingsinhoud: 1 St
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen): Niet van toepassing
Watervast: Nee

Over Pritt

In 1969 heeft Henkel de eerste lijmstick ter wereld ontwikkeld. De lijmwereld was voor altijd veranderd! Ontdek de meest gedenkwaardige feiten en gebeurtenissen uit de tijd nadat de stick op de markt is gebracht; zo is het ontwerp in de loop van de tijd veranderd én heeft er een technologische evolutie plaatsgevonden.

Gerelateerde Producten

Meer van Pritt