• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Printers

Ken jij een kantoor waar geen printer ergens in de hoek staat? Waarschijnlijk niet. Ondanks de digitalisering is het nog steeds heel fijn om een printer te hebben waarmee je snel even iets kunt uitdraaien. Bijvoorbeeld wanneer je naar een afspraak gaat en je wilt een puntenlijstje bij de hand houden, of wanneer je een rapport wilt uitdraaien om door te nemen met de klant, of wanneer je foto’s wilt printen van het team, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het hebben van een kantoorprinter is gewoon voorwaardelijk voor een fijne werkplek. Wil jij graag weten welk type het beste bij jou past? Wij helpen je graag verder!

weergave

Printers waar je altijd op kunt rekenen

Bij een printer is het belangrijk dat je er altijd op kunt rekenen. Een sterk systeem dat altijd beschikbaar is en waar bovendien altijd een toner in zit. Voor het behoud van de kantoorprinter is het heel belangrijk om altijd de juiste toner te gebruiken. Wanneer een namaakmerk wordt gebruikt of een compleet ander merk, kan dat conflicteren met elkaar waardoor de printer niet meer werkt. Dat wil je natuurlijk niet. Bij Office Centre werken we alleen maar met de originele merken, zodat je altijd gegarandeerd bent van kwaliteit! Weet je niet helemaal zeker welke toner bij jouw printer hoort? Dan helpen onze specialisten je uiteraard graag verder.

Onderhoud en materialen voor jouw ideale printer

Het onderhoud van de printer is belangrijk voor de kwaliteit van het printen. Gebeurt dit niet goed? Dan zal de kwaliteit van de printer achteruitgaan en kan het apparaat op den duur zelfs stuk gaan. Dat wil je natuurlijk niet. Iedere printer heeft zijn eigen handleiding en uitleg, dus lees bij aanschaf altijd even de bijbehorende documenten door. Zo weet je precies wat hij nodig heeft en wat je kunt verwachten. Alle materialen en benodigdheden voor de printer kun je bij Office Centre scoren.

Vragen over een product? Neem dan gerust contact met onze specialisten op. Telefonisch zijn zij bereikbaar via 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...