A4

Staples Premium Papier, A4, 80 g/m², Wit, doos 5 x 500 vel

Met Staples® Premium A4-papier kiest u voor maximale afdrukprestaties en voor hoge kleurcontrasten. Dit Staples® Premium A4-papier is ontworpen voor de beste afdrukresultaten met zowel inkjet- als laserprinters. Ons Premium-papier zorgt voor een ho…

Meer informatie en specificaties

€ 38,65

Excl. btw

Verpakkings Inhoud
  • 8 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Met Staples® Premium A4-papier kiest u voor maximale afdrukprestaties en voor hoge kleurcontrasten.

Dit Staples® Premium A4-papier is ontworpen voor de beste afdrukresultaten met zowel inkjet- als laserprinters. Ons Premium-papier zorgt voor een hoog contrast en krachtige kleuren, en is ideaal voor presentaties, brochures, folders, lesmateriaal of verslagen en professionele communicatie. Het papier droogt snel na het afdrukken en is buitengewoon wit. De ideale keuze voor afdrukken van hoge kwaliteit. Elk vel is gemaakt met cellulose zodat het soepel door uw machine loopt. Bovendien is het papier zuurvrij, zodat afgedrukte documenten langer bewaard blijven.

Rijke kleurcontrasten
Zuurvrij
Formaat: A4
Afmeting: 210 × 297 mm
Gewicht: 80 g/m²
Kleur: Wit
  • CE CE-markering geeft aan dat een product volgens de fabrikant aan alle EU-eisen voldoet qua veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Specificaties

Office Centre Artikel 600028
EAN-code 4045348046507
Aantal artikelen in verpakking: 500 Pc
Bedrukking: Blanco (geen bedrukking)
Gramsgewicht: 80 g
Kleur: Wit
Milieu kenmerken: EFC, EU Ecolabel, Easy On The Planet, PEFC Certified
Papierformaat: A4
Product Inhoud: 2.500 vel
Type opbergcase: Geen verpakking
Type papier: Kopieer- en printpapier
Van gerecycled materiaal: Nee
Verpakking breedte: 215 mm
Verpakking hoogte: 60 mm
Verpakking lengte: 302 mm
opacity: 0.95
number_of_pages: 500
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.