Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

A4
225 gram

Epson Premium Glossy Photo Paper A4 225 g/m²

pak 50 vel

Maak het plaatje compleet Laat u niet tegenhouden door fotopapier van een lagere kwaliteit: met dit premium glanzend fotopapier kunt u alles uit uw foto's halen. Van grootse landschappen tot kostbare familiemomenten, dit superieure, hoogwaardige fo…

Meer informatie en specificaties

46,79

46,79

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Maak het plaatje compleet
Laat u niet tegenhouden door fotopapier van een lagere kwaliteit: met dit premium glanzend fotopapier kunt u alles uit uw foto's halen. Van grootse landschappen tot kostbare familiemomenten, dit superieure, hoogwaardige fotopapier geeft de ideale finishing touch. Het ziet er niet alleen goed uit, maar dankzij het gewicht van 255 gsm voelt dit papier met coating ook superieur aan.

De beste samenwerking
Krijg foto's met heldere kleuren, mooie tinten en ongelofelijke details, die bestand zijn tegen vegen en water als u papier en inkt van Epson combineert. Dit papier is speciaal ontwikkeld voor de inkten en printers van Epson die de best mogelijke kwaliteit leveren. Dit betekent dat alles zal zijn zoals u het zich herinnert, met natuurlijke kleuren, soepele schakeringen, realistische huidtinten en meer.

Koester uw foto's
Foto's leggen een moment vast, maar u kunt er zeker van zijn dat dit papier is ontworpen en getest voor een langdurige oplossing in combinatie met onze printers en inkten.

Geweldig voor iedere printer
Onze printers leveren uitzonderlijke presentaties met printers en inkten van andere producenten zodat iedereen kan profiteren van de expertise van Epson.

Specificaties

Artikelnummer 57413
OEM-code C13S041624
EAN-code 10343840706
Papierformaat: A4
Type papier: Fotopapier
Verpakkingsinhoud: 1 pak
Productinhoud: 50 vel
Geschikte printers: Inkjetprinter
Gramsgewicht: 225 gram
Type fotopapier afwerking: Glans