A4

Staples Papier, A4, 80 g/m², Parelgrijs, pak 500 vel

Print en kopieer documenten met een goede kwaliteit met gekleurd papier van Staples om uw documenten extra op te laten vallen. Gekleurd papier van Staples is geschikt voor afdrukken die u thuis of in een klein kantoor maakt en is geschikt voor alle…

Meer informatie en specificaties

€ 6,64

Excl. btw

  • 100+ op voorraad
  • Vandaag besteld, is dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Print en kopieer documenten met een goede kwaliteit met gekleurd papier van Staples om uw documenten extra op te laten vallen.

Gekleurd papier van Staples is geschikt voor afdrukken die u thuis of in een klein kantoor maakt en is geschikt voor alle printers en kopieerapparaten. De felle kleur van het papier zorgt voor extra opvallendheid van de afgedrukte documenten en is daarom goed geschikt voor bijvoorbeeld mededelingen of het onderscheiden van belangrijke documenten.

Gekleurd papier van Staples
Geschikt voor alle printers en kopieerapparaten
Laat uw afgedrukte documenten extra opvallen
Materiaal: Papier
Gewicht: 80 g/m²
Formaat: A4
Kleur: Parelgrijs

Specificaties

Office Centre Artikel 311241
OEM-code STC408006
EAN-code 4045348000028
Aantal artikelen in verpakking: 1 Pc
Gramsgewicht: 80 g
Kleur: Grijs
Milieu Product: Ja
Milieu kenmerken: Easy On The Planet, FSC Certified
Papierformaat: A4
Product Inhoud: 500 vel
Type papier: Kopieer- en printpapier
Van gerecycled materiaal: Nee
Verpakkings Inhoud: 1 pak
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Meer van Staples in deze categorie