• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw
Alles van OWA vind je bij Office Centre

Alles van OWA

Een duurzame bedrijfsvoering hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan al met iets simpels als kiezen voor duurzame inkt en toner. Start daarom vandaag nog met duurzaam printen en koop OWA-cartridges bij Office Centre. Voor de meeste milieuvriendelijke producten moet je meer betalen. Maar met een OWA-cartridge worden je printkosten juist verlaagd. Deze zijn namelijk goedkoper dan de originele producten! De printkwaliteit is even goed en iedere OWA-cartridge heeft 100% garantie.

Lege cartridges zijn geld waard, lever ze in!

Als je bij aankoop van een nieuwe OWA-cartridge in een vestiging je lege cartridge inlevert, krijg je een flinke korting op je nieuwe. Winst voor het milieu, korting voor jou

Bekijk de actie

Goed en goedkoper printen

Voor de meeste milieuvriendelijke producten betaal je meer maar met een OWA-cartridge worden je printkosten juist verlaagd want deze cartridges zijn goedkoper dan de originele producten. De printkwaliteit is even goed en iedere OWA-cartridge heeft 100% garantie.

Niets gaat verloren, alles wordt hergebruikt

Het bijzondere van het OWA merk is dat de cartridges na eenmalig gebruik niet op de vuilnisbelt belanden, zoals bij de meeste andere cartridges wel het geval is. OWA zamelt cartridges in en maakt ze geschikt voor hergebruik. Dit gebeurt volgens een nauwgezet en professioneel proces zodat de kwaliteit gegarandeerd is. Vervolgens worden de cartridges verpakt in een plasticvrije, milieuvriendelijke verpakking van gerecycled karton. Maar OWA gaat nog een stap verder. Van de cartridges die niet geschikt zijn voor hergebruik worden andere artikelen gemaakt, zoals postbakjes en 3D-filament. Een volledig circulaire economie want er gaat niets verloren, alles wordt hergebruikt. Met OWA verlaag je daadwerkelijk je CO2 voetafdruk terwijl je tevens bespaart op je printkosten. Dat is winst op alle fronten!

Ruim assortiment

Bij Office Centre is een ruim assortiment aan circulaire OWA-cartridges verkrijgbaar: inkjetcartridges, tonercartridges en large format cartridges.

  • Milieuvriendelijke cartridges
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Besparing op printkosten
  • De enige met 3 ecolabels: Blue Angel, NF Environnement & Nordic Ecolabel