Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Pukka Organic English Breakfast Thee

4 pk x 20 st

Pukka's biologische kruidenthee is een blend met Nam Lanh thee. Gemaakt van 100% biologische ingrediënten die duurzaam verbouwd zijn. Dit product is Fair for Life en FairWild gecertificeerd. Breng deze heerlijke kruiden tot leven door ze tot 15 minu…

Meer informatie en specificaties

23,99 excl. btw

Toon prijs incl. btw

Omschrijving

Pukka's biologische kruidenthee is een blend met Nam Lanh thee. Gemaakt van 100% biologische ingrediënten die duurzaam verbouwd zijn. Dit product is Fair for Life en FairWild gecertificeerd. Breng deze heerlijke kruiden tot leven door ze tot 15 minuten in vers gekookt water te laten trekken.

Specificaties

Artikelnummer 375418
EAN-code 45060229013925
Easy on the Planet: Nee
Productinhoud: 20 St
Recycled Packaging: Nee
Type thee voor Thee: Zwarte thee
Van herbruikbare materiaal: Nee
Verpakkingsinhoud: 4 pak
ingredients: Zwarte theemelange (Putharjhora Dooars, Darjeeling late flush, Laos).

Over Pukka

Welkom in de wereld van Pukka Onze missie is om een gezond en gelukkig leven te bevorderen, door onze kennis van en passie voor de kracht van biologische kruiden met de wereld te delen. Onze kruidencombinaties zijn samengesteld om zo veel mogelijk mensen te verbinden met de schoonheid en kracht van de natuur. We delen onze kennis en zetten ons in voor een gezonde wereld – in alles wat we doen. De Pukka cultuur is gebaseerd op vier eeuwenoude ayurvedische principes die wij de Wisdom Seeds noemen: waarheid, respect, puurheid en inzet. Deze waarden helpen ons om dicht bij onszelf te blijven en trouw te blijven aan onze missie, terwijl steeds meer mensen wereldwijd onze producten ontdekken. We streven naar een duurzame toekomst voor iedereen. Hier dragen we aan bij door duurzame, win-win relaties op te bouwen met boeren, partners, en iedereen die voor ons werkt. Wij hopen je te kunnen inspireren om meer te ontdekken over jezelf en de prachtige planeet waar wij op leven. Geniet van de reis.

Gerelateerde Producten

Meer van Pukka