• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Ordners

Je krijgt veelvuldig te maken met papierwerk. Documenten wil je graag zo efficiënt mogelijk opbergen. Dit geef je slim vorm door de aankoop van ordners. Dankzij een ordner hoef je nooit meer naar papieren te zoeken, maar is alles eenvoudig terug te vinden. Dit hulpmiddel is niet alleen op kantoor te gebruiken, maar komt ook thuis goed van pas. Bestel het benodigde aantal mappen gemakkelijk online op onze site. Wij bieden voor iedere onderneming wat wils als het gaat om het opbergen van papierwerk.

weergave

Archiveren met ordners

Ordners houden je werkplek overzichtelijk. Voor een duidelijke structuur in je archief zijn ordners onmisbaar. Bij Office Centre vind je ordners in verschillende kleuren en met verschillende rugbreedtes. Breng hiermee onderscheid aan tussen afdelingen, onderwerpen, jaartallen en andere onderdelen. Met behulp van ordnerruggen, etiketten en tabbladen breng je orde in jouw archivering.

Geschiedenis van de ordners

Een ordner is een map voor het ordelijk en overzichtelijk opbergen van je papieren. Aan het einde van de 19e eeuw ontwierp Leitz het systeem voor ordners, kreeg er patent op en sindsdien is het ontwerp nog enkele malen verbeterd. Tegenwoordig kan je kiezen uit kunstof- en kartonnen ordners. Een ordner bestaat uit een 2-rings mechaniek met een ordnerrug maat variërend tussen de 50 en de 300 mm.

Wat is het verschil tussen een ordner en een ringband?

Er zit geen groot verschil tussen ordners en ringbanden, maar ze zijn er wel. Een ordner is voorzien van een grijpgat en heeft altijd twee ringen. Daarnaast is een ordner ook uitgerust met een papierspanner.

Een ringband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft vaak 2, 4, 17 of 23 ringen. Ook worden ringbanden niet standaard geleverd met een papierspanner. Je hebt dus een ruimere keuze aan ringbanden.

Vragen over ordners online bestellen?

Heb je nog aanvullende vragen over de diverse soorten ordners die verkrijgbaar zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd voor welke producten je nog meer terecht kan bij Office Centre? Neem dan vooral contact op met onze medewerkers. De medewerkers van Office Centre staan je graag te woord en kunnen je verder helpen. Je kan ons bereiken via de telefoon en mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Heb je liever contact per mail? Dan is het mogelijk om te mailen naar klantenservice@officecentre.nl.  

Producten worden geladen ...