Zwart

Staples Ordner, A4, Rugbreedte 80 mm, Karton met Polypropyleen, Zwart

Deze Staples ordner biedt u de mogelijkheid om efficiënt uw documenten op te bergen. Deze ordner van Staples is geschikt voor documenten van A4 formaat die zijn voorzien van 2-gaats perforatie. De ordner biedt u de mogelijkheid om uw documenten eff…

Meer informatie en specificaties

€ 3,99

Excl. btw

  • 100+ op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Deze Staples ordner biedt u de mogelijkheid om efficiënt uw documenten op te bergen.

Deze ordner van Staples is geschikt voor documenten van A4 formaat die zijn voorzien van 2-gaats perforatie. De ordner biedt u de mogelijkheid om uw documenten efficiënt op te bergen. Zo houdt u gemakkelijk al uw documenten bij elkaar en hoeft u niet meer naar uw documenten te zoeken.

Stevige 2-rings ordner van Staples
Om efficiënt en overzichtelijk uw documenten op te bergen
Materiaal: Karton, met polypropyleen omtrokken
Rugbreedte: 80 mm
Capaciteit: 500 vellen papier van A4 formaat
Kleur: Zwart
  • Agentschap NL Dit product voldoet aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen gepubliceerd door PIANOo ten behoeve van de Nederlandse overheidsorganisaties.

Specificaties

Office Centre Artikel 420210
OEM-code 5047137
EAN-code 4011462137599
Doelgroep voor Ordner: Volwassenen
Geschikt voor papierformaat: A4
Kleur: Zwart
Materiaal: Karton, Polypropyleen
Milieu Product: Ja
Milieu kenmerken: Easy On The Planet, FSC Certified
Product Inhoud: 1 St
Verpakkings Inhoud: 1 St
number_of_rings: 2
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.

Meer van Staples in deze categorie