• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Verhuisdozen

Verhuisdozen, we krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. De dozen zijn praktisch om spullen in op te slaan. Ook als je geen verhuizing gepland hebt, kan een inpakdoos handig zijn. Bijvoorbeeld bij een opruiming van de zolder. Alle schoolspullen van je kinderen die niet meer gebruikt worden, kunnen een plekje krijgen in een verhuisdoos. Of het oude servies dat een veilig plekje moet krijgen. Verhuisdozen mogen eigenlijk niet missen in de huishouding.

weergave

Waarom verhuisdozen?

Ga je verhuizen naar een ander pand? Dan zijn de verhuisdozen die wij bij Office Centre hebben heel gepast. Wij hebben verhuisdozen in veel verschillende maten zodat je zo snel en veilig mogelijk de spullen kan verhuizen. Want natuurlijk wil je niet dat iets kapot gaat of zoek raakt. De dozen zijn dan ook zo ontworpen dat deze erg stevig zijn en makkelijk te gebruiken. Snel terugvinden wat waar in zat? Bij Office Centre hebben we diverse etiketten waarmee je dit snel kan aangeven. Het vervoer ervan is daarnaast snel en eenvoudig uit te voeren met één van de handige transportwagens in ons assortiment.

Eenvoudig verhuisdozen bestellen

Bij Office Centre is het bestellen van jouw verhuisdozen zo gedaan. Bestel je vandaag, dan heb je de dozen vaak morgen al in huis. Daarbij is de verzending gratis vanaf €59,- excl. btw. Met de vertrouwde service van Office Centre wordt jouw bestelling dus snel en veilig geleverd. Heb je verschillende producten nodig voor bijvoorbeeld een soepele verhuizing? Onze specialisten helpen je natuurlijk graag met gedegen advies.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Heb je advies nodig of wil je meer weten over onze verhuisdozen? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag. Neem snel contact met ons op via 088 – 6690669 of stuur ons een mailtje naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...