Etiketten

Etiketten zijn praktische hulpjes voor bedrijven en ondernemingen. Dankzij labels en stickers is het bijvoorbeeld eenvoudig om gegevens te archiveren en te ordenen. Met de juiste etiketten van Office Centre hoef je dus nooit meer lang te zoeken naar de informatie die je op dat moment nodig hebt. Maar er zijn nog veel meer situaties op kantoor waarbij het gebruik van een etiket heel handig is. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van brieven, pakketjes en andere post. Een professionele organisatie kan het zich niet veroorloven poststukken aan te bieden waarop geen duidelijke adresetiketten zijn aangebracht. Zo weet je zeker dat jouw organisatie een goede indruk achterlaat en efficiënt te werk gaat.

Bekijk ons brede assortiment etiketten

Etiketten

Er zijn natuurlijk veel situaties op kantoor waarbij het gebruik van een etiket heel handig is. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van brieven, pakketjes en andere post. Een professionele organisatie kan het zich niet veroorloven poststukken aan te bieden waarop geen duidelijke adresetiketten zijn aangebracht. Zo weet je zeker dat jouw organisatie een goede indruk achterlaat en efficiënt te werk gaat. Bij Office Centre vind je labels en etikettenpapier in alle soorten en maten en voor alle mogelijke doeleinden.

Label etiketten van Office Centre

Label etiketten zijn ideaal om jouw opbergsysteem voor iedereen duidelijk te maken. Plak de etiketten op archiefdozen, mappen en boxen, zodat het voor al jouw collega’s duidelijk is waar documenten moeten worden opgeslagen. Labelcartridges hebben als voordeel dat je geen handgeschreven etiketten meer hoeft te maken. Niet iedere collega heeft een even leesbaar handschrift en bovendien staan geprinte label etiketten wel zo professioneel op documenten die naar klanten of partners worden opgestuurd.

Subtiel labeltape in diverse varianten

Naast label etikettenpapier is er bij Office Centre ook smaller labeltape verkrijgbaar. Labeltape is ideaal om kleine objecten mee te labelen. Gaan jouw collega’s er altijd vandoor met jouw nietmachine en vind je hem vervolgens niet meer terug? Door jouw naam erop te zetten met office labels weet je zeker dat hij weer terecht komt. Ga voor een subtiele look met zwarte letters op transparant tape. Doordat ons aanbod aan labeltape erg uitgebreid is, vind je voor vrijwel iedere labelmaker een passende tape.

Gekleurde etiketten en meer

Voor wie houdt van stationary en zijn etiket graag handmatig beschrijft, zijn er diverse gekleurde etiketten, stickers en labels in verschillende maten. Ook zeer geschikt voor wie zijn persoonlijke planning graag aankleed met gekleurde etiketten als markeringen. Markeringspunten zijn ook ideaal voor het bijhouden van wekelijkse conversie- en omzetdoeleinden. Gebruik groene markeringen voor behaalde doelen, gele voor doelen waar verbetering te behalen is en rode markeringen voor te lage percentages.

Morgen nog aan de slag met nieuwe etiketten? Bestel vandaag

Bij Office Centre geldt: vandaag besteld, morgen nog in huis. Bestel nu en ga aan de slag met het professioneel ordenen van documenten of leg een overzichtelijke planning aan. Mocht je vragen hebben over een van onze producten of het bestelproces, laat het ons dan weten. Je kunt ons bellen op 088-6690669 of een mailtje sturen naar klantenservice@officecentre.nl.