• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Enveloppen

Tegenwoordig versturen we steeds meer post per e-mail. Dat gaat lekker snel en is gemakkelijk. Echter, het is helaas niet de veiligste manier. Er liggen altijd hackers op de loer die kunnen inbreken in jouw account en zo aan belangrijke informatie kunnen komen. Daarnaast is een foutje met het verzenden naar een verkeerd mailadres zo gemaakt. De veiligste manier om jouw post bij de ontvanger te krijgen, is nog steeds ouderwets verzenden via de postbode. En dat doe je natuurlijk met de beste enveloppen. Bij ons vind je een diversiteit aan artikelen om jouw documenten te verzenden. De kantoorenveloppen bieden dankzij de verstevigde randen extra bescherming tijdens het transport. Ze zijn verkrijgbaar in klein en groot formaat. Met luchtkussenenveloppen bescherm je jouw documenten optimaal, waarbij de noppenfolie luchtverlies voorkomt.

Je kunt bijna elk formaat papier verzenden, zonder dat het gekreukeld aankomt bij de ontvanger. Van kleine enveloppen voor standaard brieven tot grote catalogusenveloppen waar gemakkelijk boeken in verzonden kunnen worden. Wat voor papierwerk je ook wilt verzenden, je vindt in ons assortiment de juiste envelop. Kies de juiste artikelen voor het verzenden en je hebt de zekerheid dat jouw zending zonder schade aankomt bij de ontvanger.

Bekijk ons brede assortiment enveloppen

Enveloppen

Ondanks het feit dat communicatie steeds meer online plaatsvindt, wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van het verzenden van documenten per post. Het online versturen van documenten is gemakkelijk en snel, maar sommige documenten zijn hier minder voor geschikt. Contracten, boekwerken en andere vertrouwelijke informatie zijn vaak makkelijker of verplicht om per post te versturen. Om je post goed en met een veilig gevoel te versturen kies je natuurlijk voor de meest sterke enveloppen. Bij Office Centre zit je goed voor topkwaliteit enveloppen. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende vormen en maten enveloppen.

Enveloppen standaard

Bij verzending van de post is het belangrijk dat de verzonden post in goede staat aankomt bij de vervanger zonder dat er enige schade is of dat het vervuild is. Als bedrijf zijnde producten dient te versturen die breekbaar zijn is het handig om gebruik te maken van luchtkussenenveloppen. Dit soort enveloppen beschikken over luchtkussentjes die schokken kunnen absorberen. Jouw post is daarom veel minder kwetsbaar en de kans op beschadiging neemt daardoor drastisch af. Om als bedrijf een professionele uitstraling aan te houden is het belangrijk dat dit ook valt af te zien in het drukwerk dat je gebruikt.

Door te investeren in kantoorenveloppen kies je voor een zakelijke en nette uitstraling. Als je belangrijke documenten of catalogi dient op te sturen naar klanten is het belangrijk dat dit veilig en in goede staat aankomt. Catalogus-enveloppen zijn hier uitermate voor geschikt. Deze enveloppen zijn gemaakt van stevig karton waardoor het goed aankomt bij de ontvanger.

Enveloppen online bestellen bij kantoorspecialist Office Centre

Enveloppen bestellen bij Office Centre kan vrij eenvoudig en snel. Doordat wij een breed assortiment aan kantoorartikelen hebben kan je voor vrijwel elk soort envelop bij ons terecht. Kies de juiste artikelen voor het verzenden en je hebt zekerheid dat jouw zending zonder schade aankomt bij de ontvanger.

Enveloppen kopen maar weet je niet zeker wat geschikt is voor jouw documenten? Neem gerust contact op, wij zijn te bereiken op: 088-6690669. Liever mailen? Dit kan naar klantenservice@officecentre.nl. Een van de specialisten zal je graag verder helpen!