Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd Alles voor jouw werk

Nieuw bij Office Centre? Maak een account

Onze vestigingen

Office Centre-winkels zijn gesloten, maar de webshop niet! Profiteer van het gemak, de voordelige prijzen en de snelle levering van bestellen via de vernieuwde webshop.


Direct bestellen

Gemak van online bestellen

Alles dat je nodig hebt voor op kantoor of jouw thuiswerkende medewerkers vind je gemakkelijk en snel in onze online omgeving. Je hoeft de deur niet meer uit om te profiteren van voordelige prijzen, een ruim assortiment dat continu uitgebreid wordt en leuke promoties. Of je nu op zoek bent naar laptops, headsets, pennen of bureaustoelen, je vindt bij Office Centre altijd waar je naar op zoek bent. En kom je er niet uit? Dan staan onze kundige klantenservicemedewerkers voor jou klaar.

Online bestellen bij Office Centre betekent:

  • Profiteren van de scherpe prijzen die je van ons gewend was.
  • Een uitgebreider assortiment, met een ruimere productkeuze.
  • Een volledig vernieuwde en verbeterde online winkel.
  • Een bestelling plaatsen maken we leuk én makkelijk.

Veel gestelde vragen

Kan ik nog naar een winkel om mijn producten te kopen?

Alle Office Centre-winkels zijn gesloten. Je kan voor al jouw kantoorartikelen en -benodigdheden terecht in onze webshop.

Ik heb een bestelling gedaan, maar mijn producten nog niet ontvangen.

Heb je iets bij Office Centre besteld vóór 13 april 2022? Controleer onze wegwijzer voor bestaande klanten om te zien bij wie jij terecht kan met jouw vragen.

Kan ik nog gewoon bestellen bij Office Centre?

Jazeker! De online activiteiten van Office Centre hebben een doorstart gemaakt onder de koepel van een internationale organisatie in kantoorartikelen en -oplossingen. Je kan dus gewoon alles dat je nodig hebt voor op kantoor of thuis bestellen in onze webshop.

Populair bij Office Centre