• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 59,99
Office Centre is beste drukkerij van Nederland en tweede als zakelijke dienstverlener

MT1000: Office Centre is beste drukkerij van Nederland!

We hebben een bizar en bijzonder jaar achter de rug. Een jaar waarin corona een enorme impact heeft gehad op de manier waarop we met elkaar contact hebben, met elkaar zaken doen. Maar ook een jaar waarin Office Centre heeft kunnen laten zien er te zijn voor alle ondernemers, ondernemingen en instellingen, juist nu zoveel van ieder wordt gevraagd.

Dat durven we te zeggen, omdat Office Centre in de MT1000 van 2020 is verkozen tot beste dienstverlener in de categorie Drukkerijen en drukwerkservices. De ruim vijfduizend zakelijke beslissers met inkoopbevoegdheid die meewerkten aan dit jaarlijkse onderzoek van businessplatform MT/Sprout waarderen onze klantgerichtheid en excellente uitvoering, en belonen dat met de hoogste NPS-score. Daarmee bezet Office Centre zelfs de tweede plaats in de MT1000 over alle dienstverleners in alle branches in Nederland.

U hebt dat mede mogelijk gemaakt en daar willen we u hartelijk voor bedanken.

  • Dé specialist in kantooroplossingen
  • Alles voor thuiswerken
  • Alles van Apple voor de zaak

Office Centre is dé specialist in kantooroplossingen

Toen Office Centre bijna 3 jaar geleden als zelfstandig, volledig Nederlands bedrijf verder ging, hadden we de overtuiging dat we weten wat onze klanten nodig hebben. Ondernemingen, van zzp’er en mkb tot het grootbedrijf, instellingen en andere organisaties willen zich richten op hun business. Zij willen snel en voordelig alle kantoorartikelen, facilitaire producten en diensten kunnen verkrijgen die daarvoor nodig zijn.

Het grootste aanbod kantooratikelen

Zij kunnen terecht bij onze 39 vestigingen door het hele land. Grote vestigingen waarin zo’n 15.000 verschillende producten uit voorraad leverbaar zijn. Met ruime parkeerplaatsen, zodat u bijna voor de deur parkeert en in een mum van tijd uw spullen kunt afhalen. Waar we bovendien op iedere vestiging bestelauto’s hebben, die een bestelling binnen een uur kunnen afleveren.

Die regionale aanwezigheid is al uniek, maar daar stoppen we niet. In de laatste twee jaar hebben we gewerkt aan onze omnichannel strategie, zodat we elke organisatie op elke door hen gewenste manier kunnen helpen. Natuurlijk staat onze klantenservice telefonisch, per mail of via social media voor u klaar. Daarnaast hebben we een webshop waar elk product of dienst van Office Centre te vinden is.

Tegelijk kijken we ook naar nieuwe mogelijkheden op de winkelvloer. Binnenkort staan in onze vestigingen bestelzuilen. Mocht net dat ene product dat u zoekt niet in ons assortiment aanwezig zijn dan kunt u, eventueel na advies van een medewerker, dit direct online bestellen. Na betaling ligt dit product later klaar in die vestiging, of wordt het bij u bezorgd.

Hét Thuiswerkportaal van thuiswerkend Nederland

Daarnaast zijn we vorig jaar ook gestart met buitendienst adviseurs die onze middelgrote en grote klanten ter plekke kunnen adviseren over onze producten en diensten en een op de wensen afgestemd bestelportaal kunnen inrichten. We hebben specialisten die u helpen bij specifieke vraagstukken aangaande de kantoorinrichting, zoals de ARBO en NEN normering en het maken van een inrichtingsplan.

We hebben ook specialisten die u adviseren over Managed Print Services (MPS) bij u ter plaatse, of in onze winkels. Wist u al dat de servicebalies in onze vestigingen u helpen bij bijvoorbeeld het vervangen van een harde schijf of het installeren van software, het ontwerpen en maken van kantoor en marketing drukwerk, bedrijfskleding en promotiemateriaal?

De 1,5 meter specialist

Zo bewegen we flexibel mee de behoefte van onze klanten – ook in tijden van corona. We zijn de 1,5 meter specialist en hebben snel ingespeeld op het thuiswerken. Sterker, we geloven dat deze ontwikkeling steeds verder zal gaan, ook als corona zijn grip op de samenleving kwijt is.

We bieden thuiswerkers alles om in de eigen omgeving de werkplek op een goede manier in te richten. Niet alleen met een bureau en een stoel, we hebben ook een klantenkaart waarmee thuiswerkers in onze vestigingen op rekening van hun werkgever kunnen shoppen, zoals ze normaal de kantoorartikelen uit een kast op kantoor halen.

Multifunctionele klantenkaart

Onze klantenkaart is nu al uniek, maar we zijn doende om deze kaart nog multifunctioneler te maken. De medewerker kan met die kaart ook parkeren, tanken bij de meeste tankstations en er een fiets mee huren. Is de klantenkaart nu nog echte een kaart, binnenkort is het natuurlijk een app op je smartphone.

Bedankt voor het vertrouwen

Ons prachtige resultaat in de MT1000 bewijst dat we sterker staan dan ooit en daar zijn we ontzettend trots op. Maar we kunnen dit niet alleen. Dus aan onze klanten, die ons een zo goede beoordeling hebben gegeven, zeggen we; we zijn er trots op en willen steeds beter worden. Aan onze leveranciers, zonder wie we dit nooit hadden gerealiseerd; dank voor de relatie die we hebben opgebouwd. Aan onze aandeelhouders en financiële dienstverleners, die hard meewerken om dit voor elkaar te krijgen; we hebben veel vertrouwen in de toekomst. En aan iedereen; Office Centre, heeft altijd een goed idee en denkt met u mee!

We wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2021.