Tot € 25 cashback!

Met een monitorarm kun je jouw scherm op de juiste hoogte en in de juiste hoek instellen om jouw comfort tijdens het werk te verbeteren.

Of je nu zittend of staand met een computer werkt, het verbetert jouw ergonomische houding door te voorkomen dat je voorover leunt of jouw hoofd kantelt, om rug-, nek- en oogklachten te voorkomen.

Bestel jouw Fellowes product vandaag nog en profiteer van deze tijdelijke cashback-actie. Je hebt nog tot 1 juli 2022 om gebruik te maken van deze actie.

Bekijk assortiment Claim cashback

Eppa Series monitorarmen

Kosteneffectieve ergonomische oplossing om belasting van de ogen, nek en schouders te helpen verminderen. Monitor is volledig in hoogte verstelbaar.

Bekijk cashback

Modellen

Platinum Series monitorarmen

Creëer een productieve werkruimte met meerdere beeldschermen en verminder de belasting van jouw ogen, nek en schouders. Ingebouwde dubbele USB-connectiviteit en kabelbeheersysteem.

Bekijk cashback

Professional Series vrijstaande monitorarmen

Volledig verstelbare monitorarmen voor optimale kijkcontrole. Helpt bij het verminderen van de belasting van de ogen, nek en schouders. De gewogen voet met laag profiel zorgt voor meer stabiliteit.

Bekijk cashback

Modellen

Professional Series monitorarmen

Volledig verstelbare monitorarmen voor optimale kijkcontrole. Helpt bij het verminderen van de belasting van de ogen, nek en schouders. Eenvoudig op jouw bureau te monteren met de klem.

Bekijk cashback

Modellen

Alle monitorarmen van Fellowes

Bekijk ons volledige assortiment monitorarmen van Fellowes en profiteer direct van de tijdelijke cashback-actie.

Direct bestellen Cashback claimen

Cashback per modelGa naar assortiment