A5
Wit

Staples Choice Notitieboek Rockbook, Hardcover, A5, Gelineerd, 72 vel, Pecore Marble, 1 st

Notebook van duurzaam steenpapier gemaakt zonder bomen en water.Pecore Marble Hardcover RockbookSchrijven op steen! Dit notitieboek van de toekomst is niet gemaakt van houtpulp maar van fijngemalen steenafval uit kalkmijnen. Doordat er geen plantvez…

Meer informatie en specificaties

€ 15,99

Excl. btw

  • 32 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Notebook van duurzaam steenpapier gemaakt zonder bomen en water.

Pecore Marble Hardcover Rockbook
Schrijven op steen! Dit notitieboek van de toekomst is niet gemaakt van houtpulp maar van fijngemalen steenafval uit kalkmijnen. Doordat er geen plantvezels in zitten, voelt het papier soepeler, gladder en zwaarder aan. En het schrijft… Smooooth. 

Oh ja, bovendien is ‘t een stuk duurzamer dan ouderwets houtpulppapier, want er wordt geen boom voor gekapt en tijdens het maakproces wordt geen druppel water gebruikt. Een dubbel goed gevoel dus.

Inclusief leeslint en sluitelastiek.

100% boomvrij papier 
67% kleinere CO2-afdruk dan houtpulppapier
Ander schrijfgevoel dan ouderwets papier
Superluxe gewicht en uitstraling

Specificaties

Office Centre Artikel 375379
EAN-code 9789492521279
Kleur: Wit
Papierformaat: A5
Product Inhoud: 1 St
Product diepte: 5 mm
Soort omslag: Hardcover
Soort sluitmechanisme: Elastiek
Verpakkings Inhoud: 1 St
number_of_pages: 144
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Staples Choice

Staples Choice-artikelen zijn zorgvuldig geselecteerd en op kwaliteitsniveau getest door Staples. We zijn altijd op zoek naar de beste producten op basis van kwaliteit, innovatie, vernuftigheid en uiteraard ook duurzaamheid. De feedback vanuit onze klanten nemen we hierbij ook in mee, aangezien zij uiteindelijk de beste gebruiksinzichten aan ons geven. Op deze manier bieden we binnen Staples Choice een assortiment aan van de beste producten tegen een goede prijs.

Meer van Staples Choice in deze categorie