Geel

Post-it Notes Canary Yellow™ Voordeelpak, 76 x 76 mm, Geel, pak 20 blokken

Gebruik dit zelfklevende notitieblok van Post-it om snel en effectief een herinnering te noteren of een berichtje achter te laten. Zorg ervoor dat uw aantekeningen, ideeën of berichtjes gezien worden met deze zelfklevende notitieblaadjes van Post-…

Meer informatie en specificaties

€ 14,99

Excl. btw

  • 75 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Gebruik dit zelfklevende notitieblok van Post-it om snel en effectief een herinnering te noteren of een berichtje achter te laten.

Zorg ervoor dat uw aantekeningen, ideeën of berichtjes gezien worden met deze zelfklevende notitieblaadjes van Post-it; de gekleurde notitieblaadjes springen direct in het oog. Het blok is gemaakt van PEFC-gecertificeerde papiervezels waardoor dit een milieubewuste keuze is.

Zelfklevend notitieblok van Post-it
Aantekeningen, ideeën of berichtjes vallen direct op
Vervaardigd van PEFC-gecertificeerde papiervezels
Afmetingen: 76 × 76 mm
Kleur: Geel

Specificaties

Office Centre Artikel 335201
OEM-code UU001489762
EAN-code 4046719906437
Doelgroep voor Memoblok: Kinderen & Volwassenen
Gewicht: 908 mg
Kleur: Geel
Milieu Product: Ja
Milieu kenmerken: Easy On The Planet, PEFC Certified
Product Inhoud: 20 blok
Van gerecycled materiaal: Nee
Verpakkings Inhoud: 1 pak
Vorm: Vierkant
Zelfklevend: Ja
number_of_pages: 2000
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Post-it®

Al meer dan 40 jaar helpt het merk Post-it® mensen om productiever te zijn, beter te communiceren en zich op een aantal creatieve manieren uit te drukken. Maar hoe universeel deze producten ook zijn geworden, hun begin was verre van zeker. Terugkijkend herinnerde de geboorte van ons fenomeen Kanariegeel ons aan een waardevolle les: doorzettingsvermogen of doorzettingsvermogen kan net zo belangrijk zijn als inspiratie als het gaat om het tot leven brengen van een idee.

Meer van Post-it® in deze categorie