New Generation Prikbord Vilt 180 x 120 cm
New Generation Prikbord Vilt 180 x 120 cm
Restriction of Hazardous Substances

Bi-Office New Generation Prikbord Vilt 180 x 120 cm

Het Bi-Office New Generation viltbord is ideaal voor het ophangen van belangrijke aankondigingen, grafieken, updates of afbeeldingen en kan gebruikt worden in kantoren of opleidingscentra. Als het gaat om essentiële kantoorbenodigdheden dan vormt het Bi-Office New Generation-viltbord een onmisbare aanvulling op elk bedrijfsinterieur. Voor mensen die werken in een opleidingscentrum of op kantoor is dit viltbord ideaal voor uiteenlopende toepassingen, zoals het ophangen van roosters, notities, foto's, presentatiemateriaal, grafieken, referentiemateriaal en takenlijsten. Op het overzichtelijke bord kunt u elk type inhoud duidelijk bekijken en presenteren, ongeacht hoe het is opgehangen. Het frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium en de wandbevestiging kan netjes worden weggewerkt met kunststof hoeken. Viltbord geschikt voor zakelijk gebruik Met een geanodiseerd aluminium frame en kunststof hoeken Wandbevestigingsset inbegrepen Te bevestigen in liggende of staande stand Oppervlak: Grijs vilt Hoek: Lichtgrijs plastic Frame: Eigentijds grijs geanodiseerd aluminium Afmetingen: 1800 x 1200 mm
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Het Bi-Office New Generation viltbord is ideaal voor het ophangen van belangrijke aankondigingen, grafieken, updates of afbeeldingen en kan gebruikt worden in kantoren of opleidingscentra.

Als het gaat om essentiële kantoorbenodigdheden dan vormt het Bi-Office New Generation-viltbord een onmisbare aanvulling op elk bedrijfsinterieur. Voor mensen die werken in een opleidingscentrum of op kantoor is dit viltbord ideaal voor uiteenlopende toepassingen, zoals het ophangen van roosters, notities, foto's, presentatiemateriaal, grafieken, referentiemateriaal en takenlijsten. Op het overzichtelijke bord kunt u elk type inhoud duidelijk bekijken en presenteren, ongeacht hoe het is opgehangen. Het frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium en de wandbevestiging kan netjes worden weggewerkt met kunststof hoeken.

Viltbord geschikt voor zakelijk gebruik
Met een geanodiseerd aluminium frame en kunststof hoeken
Wandbevestigingsset inbegrepen
Te bevestigen in liggende of staande stand
Oppervlak: Grijs vilt
Hoek: Lichtgrijs plastic
Frame: Eigentijds grijs geanodiseerd aluminium
Afmetingen: 1800 x 1200 mm
Lees meer

Specificaties

Kenmerken & Certificeringen REACH, RoHS
Easy on the Planet Nee
Merk Bi-Office
Kleur Grijs
Packaging Line stuk
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
Materiaal frame Aluminium
Magnetisch Nee
GTIN 5603750354734
Manufacturer Part Number FA2742830
Producthoogte 120 cm
Productbreedte 180 cm
Artikelnummer 341540