• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Monitoren

Het juiste type beeldscherm draagt bij aan een goede werkhouding op kantoor. Een goede monitor zorgt er bijvoorbeeld voor dat je minder snel last krijgt van vermoeide ogen. Als je een computer zoekt om de gehele dag achter te werken, bijvoorbeeld voor jezelf en jouw werknemers, dan is kwaliteit uiterst belangrijk. Daar weten we bij Office Centre alles van en dus ben je bij ons verzekerd van topkwaliteit beeldschermen en monitoren. Uiteraard geldt dit ook voor ons aanbod computermeubelen. Dit zorgt ervoor dat werkzaamheden altijd probleemloos en comfortabel worden uitgevoerd.

weergave

Beeldschermen

Beeldschermen die aan de NEN-ISO 9241-302:2008 t/m NEN 9241-304:2008 en de NEN 9241-307:2008 voldoen, voldoen aan eisen voor de leesbaarheid van het scherm. Deze normen richten zich specifiek op de platte beeldschermen (flatscreen schermen), die vandaag de dag voornamelijk worden gebruikt. Voorheen was de 9241-3/EN 29241-3 geldend, echter is deze norm intussen verlopen.

De tekens op het scherm moeten voldoende scherp en groot zijn en een duidelijke vormgeving hebben met voldoende ruimte tussen de tekens en regels in. Ook dient het beeld stabiel te zijn. Helderheid en contrast van de tekens op het beeldscherm moet eenvoudig door de gebruiker kunnen worden ingesteld. Het beeldscherm op zich moet makkelijk instelbaar, kantelbaar en in hoogte instelbaar zijn. Er mag geen hinderlijke glans of spiegeling optreden. De schermgrootte (diagonaalmaat) moet van voldoende formaat zijn. Bijvoorbeeld een scherm met een grootte van 21,5 inch. De kijkafstand bedraagt minimaal 50 cm.

Monitor of Beeldscherm

Zoek je een nieuwe beeldscherm om op te werken, gamen of fotoshoppen? Bij Office Centre vind je de juiste beeldscherm voor jouw desktop of laptop. De beeldschermen van tegenwoordig zijn slank en nemen niet veel ruimte in beslag. Ze zijn energiezuinig en hebben een hoge beeldkwaliteit, wat ervoor zorgt dat ze voor je ogen prettig zijn om naar te kijken.

Gaming monitor of beeldscherm

Zoek je een gaming beeldscherm, dan ben je op zoek naar een display met een hoge vervesingssnelheid en een lage reactietijd. Dit zorgt namelijk voor en vloeiend beeld.

Computerbeeldscherm /monitor voor zakelijk gebruik?

Wanneer je op zoek bent naar een beeldscherm voor zakelijk gebruik, zorg dan dat deze verstel- en draaibaar is en voldoende schermruimte heeft. Wanneer je verslagen of rapporten wilt maken, kan je kiezen voor twee beeldschermen of voor een ultrawide beeldscherm.

Verschillende Monitor / Beelscherm merken bij Office Centre 

Office Centre biedt een ruim assortiment aan Monitoren / beeldschermen van diverse topmerken, zodat er altijd een beeldscherm is in ons assortiment die bij jouw behoeften past. Zo hebben wij beeldschermen van merken als Philips, LG, Asus, AOC en HP. Naast dat er een ruim aanbod van merken verkrijgbaar zijn, zijn er ook beeldschermen verkrijgbaar in verschillende formaten. Wil je een zakelijke beeldscherm kopen bij Office Centre, maar wil je eerst nog meer informatie of advies krijgen? Dan staan de medewerkers van Office Centre je graag van dienst.

Vragen over een zakelijke monitor / beeldscherm bestellen? Neem contact op

Heb je vragen over de verschillende beeldschermen die te koop zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd naar andere producten van Office Centre? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Je kan ons bereiken via de telefoon en mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Heb je liever contact per mail? Dan kan je mailen naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...