Bar-le-Duc Mineraalwater 2 Liter, doos 6 x 2 liter

Bar-le-Duc Natuurlijk Mineraalwater komt rechtstreeks uit de bron. 100% lekker, 100% natuurlijk. Een slok hiervan is heerlijk verkoelend. Je proeft de zachte smaak. Het water is van nature zuiver en heeft een unieke mineralenbalans, die goed is voor…

Meer informatie en specificaties

€ 6,09

Excl. btw

  • 53 op voorraad
  • Vandaag besteld, is dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Bar-le-Duc Natuurlijk Mineraalwater komt rechtstreeks uit de bron. 100% lekker, 100% natuurlijk. Een slok hiervan is heerlijk verkoelend. Je proeft de zachte smaak. Het water is van nature zuiver en heeft een unieke mineralenbalans, die goed is voorje lichaam. Bovendien is Bar-le-Duc mineraalwater natriumarm. Dit betekent dat het door iedereen gedronken kan worden, zelfs bij een zoutarm dieet.

Specificaties

Office Centre Artikel 371394
OEM-code 8722200950306
EAN-code 8722200950306
Product Inhoud: 12 L
Verpakkings Inhoud: 6 doos
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Bar-le-Duc

Bar-le-Duc is een Nederlands mineraalwater. Het wordt gewonnen bij het Utrechtse industrieterrein Lage Weide op een diepte van 140 meter. Oorspronkelijk lag de bron in Brabant. In 1971 begon limonadefabriek Limfa uit Baarle-Nassau met het afvullen van mineraalwater uit eigen bron onder de naam Limfa Tafelwater. Het jaar daarop stopt men er alweer mee. In de jaren tachtig probeert men het echter weer opnieuw, nu onder de naam Bar-le-Duc. De naam is een creatieve verfransing van Baarle (Bar-le) en Hertog (Duc) en heeft geen relatie met de gelijknamige stad in Noord-Frankrijk. In 1987 werd Limfa overgenomen door Raak en verhuisde de productie naar Utrecht waar vanuit een andere bron wordt getapt.