Mastervision Outdoor Vitrine, 6 x A4, Magnetisch, 815 x 668 mm
Mastervision Outdoor Vitrine, 6 x A4, Magnetisch, 815 x 668 mm
Restriction of Hazardous Substances

Bi-Office Mastervision Outdoor Vitrine, 6 x A4, Magnetisch, 815 x 668 mm

Hang belangrijke mededelingen volop in het zicht, maar achter slot en grendel, op met de magnetische MasterVision vitrine van Bi-Office. De Bi-Office MasterVision-display is een moderne oplossing voor het weergeven van belangrijke informatie op overdekte plekken buiten. Door het rubber over de volledige lengte van het frame en achterkant van staal wordt voorkomen dat stof binnendringt. Bovendien heeft dit display een venster van 4 mm dik gehard glas, waardoor het extra veiligheid biedt en de informatieweergave waarborgt. Het frame is af te sluiten door middel van het slot en de meegeleverde sleutels. Het magnetisch oppervlak maakt diverse toepassingen mogelijk en er passen tot maar liefst 6 vellen A4-papier in het MasterVision-display. Vitrine display voor buitengebruik Moderne ontwerpoplossing voor het weergeven van informatie 4 mm dik gehard glas voor extra veiligheid Ruimte voor 6 x A4 Magnetisch Afsluitbaar en geleverd met 2 sleutels Afmetingen: 815 x 668 mm
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Hang belangrijke mededelingen volop in het zicht, maar achter slot en grendel, op met de magnetische MasterVision vitrine van Bi-Office.

De Bi-Office MasterVision-display is een moderne oplossing voor het weergeven van belangrijke informatie op overdekte plekken buiten. Door het rubber over de volledige lengte van het frame en achterkant van staal wordt voorkomen dat stof binnendringt. Bovendien heeft dit display een venster van 4 mm dik gehard glas, waardoor het extra veiligheid biedt en de informatieweergave waarborgt. Het frame is af te sluiten door middel van het slot en de meegeleverde sleutels. Het magnetisch oppervlak maakt diverse toepassingen mogelijk en er passen tot maar liefst 6 vellen A4-papier in het MasterVision-display.

Vitrine display voor buitengebruik
Moderne ontwerpoplossing voor het weergeven van informatie
4 mm dik gehard glas voor extra veiligheid
Ruimte voor 6 x A4
Magnetisch
Afsluitbaar en geleverd met 2 sleutels
Afmetingen: 815 x 668 mm
Lees meer

Specificaties

Easy on the Planet Nee
Kenmerken & Certificeringen REACH, RoHS
Merk Bi-Office
Kleur Wit
Packaging Line stuk
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 5603750529408
Manufacturer Part Number VT620209760
Productdiepte 57 mm
Producthoogte 688 mm
Productbreedte 815 mm
Diepte binnenkant 18 mm
Magnetisch Ja
Inhoud 6 ml
Inclusief lichtbron Nee
Aantal deuren 1.0000
Artikelnummer 344215