• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Papier kopen?
Ben je op zoek naar diverse soorten papier? Bij Office Centre zit je goed voor alle soorten papier. Denk hierbij aan Double A printpapier, fotopapier of standaard kopieerpapier. Naast normaal papier hebben wij een uitgebreid assortiment aan enveloppen om je brieven te versturen, labels en labelprinters of etiketten voor je printer.

Ondanks dat we de laatste jaren steeds meer aan het digitaliseren zijn, speelt papier nog steeds een erg belangrijke rol bij de bedrijfsvoering van veel bedrijven. Zo wordt papier gebruikt voor bijvoorbeeld het printen van facturen, versturen van brieven en voor visitekaartjes. Papier is dus voorlopig nog niet weg te denken op het kantoor.

Verschillende soorten papier
Waar je wel rekening mee dient te houden, is dat er veel verschillende soorten papier te verkrijgen zijn. Hierbij kan je denken aan carbon papier, gerecycled papier en plotterpapier. Wanneer je besluit om gerecycled papier aan te schaffen, ben je milieuvriendelijk bezig en biedt het de mogelijkheid om een meer duurzaam kantoor te hebben. Bij Office Centre is het mogelijk om al deze verschillende soorten speciaal papier te kopen.

Papier bestellen online
Office Centre heeft een ruim aanbod van verschillende soorten merken papier. Hierbij kan je denken aan merken als Canon, HP en Staples.  Naast een ruim aanbod van verschillende merken, zijn er tevens nog vele verschillende papierformaten te verkrijgen bij ons, natuurlijk allemaal van sterke kwaliteit. Door je papier online te bestellen bij Office Centre ben je gegarandeerd van snelle bezorgtijden en gratis verzending vanaf €50,-. Vandaag besteld is morgen in huis!

Papier bestellen? Bij Office Centre zit je goed
Je papier online bestellen bij Office Centre. Dit kan eenvoudig via onze webshop, voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.


Heb je nog vragen over de diverse soorten papier die verkrijgbaar zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd naar andere producten van Office Centre? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord met passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar via
088-6690669. Liever contact per mail? Dat kan via klantenservice@officecentre.nl