Metaal

Metalline Kompres 10x12cm steriel, pak 10 stuks

Metalline kompressen zijn geschikt voor het afdekken van allerlei soorten wonden. De kompressen worden met de Metalline-zijde - dus met de matglanzende zijde - op de wond gelegd. Poeders en zalven dienen vermeden te worden, omdat zij de secreta-opna…

Meer informatie en specificaties

€ 12,99

Excl. btw

  • 1 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Metalline kompressen zijn geschikt voor het afdekken van allerlei soorten wonden. De kompressen worden met de Metalline-zijde - dus met de matglanzende zijde - op de wond gelegd. Poeders en zalven dienen vermeden te worden, omdat zij de secreta-opname belemmeren. Omdat Metalline kompressen niet met de wond verkleven, kan de verbandwisseling zonder pijn geschieden. De wond wordt aldus ontzien, hetgeen uiteraard een positieve uitwerking heeft op het genezingsproces.
De wondbedekkende, matglanzende zijde van het Metallinekompres is van een poreuze, zachte en zeer dunne vliesstof, waarvan de vezels met aluminium werden behandeld.
Het zeer gladde oppervlak is indifferent ten opzichte van bloed en secreta en verkleeft niet met de wond. Wondafscheiding wordt snel in de absorberende laag van het kompres opgenomen, waardoor de wond droog blijft en een betere genezing gewaarborgd is.
  • CE CE-markering geeft aan dat een product volgens de fabrikant aan alle EU-eisen voldoet qua veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Specificaties

Office Centre Artikel 353572
OEM-code 23084
EAN-code 4021447230849
Aantal artikelen in verpakking: 10 Pc
Gewicht: 0 kg
Kleur: Metaal
Materiaal: Beton
Medisch hulpmiddel: Nee
Milieu Product: Nee
Product Inhoud: 10 St
Soort steun- en compressie windsel: Compressie buisverband
Type gezondheidsproduct: Medisch hulpmiddel
Verpakking breedte: 0 mm
Verpakking hoogte: 0 mm
Verpakking lengte: 0 mm
Verpakkings Inhoud: 1 pak
extensibility: 0
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.