• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 59,99

Waarom klant worden?

Office Centre is hét adres voor al je kantoorartikelen. Op onze website kun je eenvoudig producten met elkaar vergelijken en zo een keuze maken uit ons brede assortiment. Bestel je op werkdagen vóór 18 uur? Dan wordt je bestelling al de volgende werkdag geleverd. Bovendien worden bestellingen vanaf 59.99 (72.59 incl. BTW) worden gratis bezorgd.

Online klant worden

Om een bestelling te plaatsen bij Office Centre heb je een account nodig. Je kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Het enige wat je dan hoeft te doen, is de stappen op je scherm volgen. Wanneer je in de toekomst weer iets bij Office Centre koopt, kun je dit account weer gebruiken. Zo hoef je niet keer op keer al je gegevens in te vullen. Je kunt ook een account aanmaken voordat je een bestelling plaatst.

Klant worden in de vestiging

Als zakelijke klant (hieronder vallen zowel bedrijven als stichtingen en vrije beroepen) kun je ook terecht in een van onze 39 onze vestigingen.
Office Centre levert als groothandel alleen aan bedrijfskaarthouders. Zakelijke klanten kunnen deze bedrijfskaart (alleen) aanvragen bij de receptie van een van onze vestigingen. Je wordt dan aangemeld als klant en bent binnen enkele minuten in het bezit van je bedrijfskaart.

De bedrijfskaart staat op je eigen naam, maar is verbonden aan je bedrijf. Je kunt dan ook voor iedere medewerker die aankopen bij Office Centre zal doen, een eigen bedrijfskaart aanvragen. 

Wil je je online inschrijven voor een klantenkaart? Vul dan het formulier onder aan de pagina in en onze klantenservice afdeling zorgt dat er een pas naar het door jou ingegeven adres wordt gestuurd.

Benodigde documenten

Om je te kunnen inschrijven als klant hebben wij bepaalde informatie van je nodig. Lees daarom onderstaande informatie goed door en zorg dat je de juiste documenten meeneemt naar de vestiging wanneer je je wilt laten inschrijven.

Ondernemers - verplicht ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Degenen die bij de KvK staan ingeschreven overleggen bij inschrijving persoonlijk:

  • Uittreksel van de KvK (niet ouder dan 1 jaar).
  • Geldige legitimatie
  • Eventueel: Een uitgeprint en ingevuld machtigingsformulier om medewerkers te machtigen als klant van Office Centre, zodat ook voor hen een bedrijfskaart kan worden aangemaakt
  • In geval van machtiging: kopie legitimatie van te machtigen medewerkers

Gemachtigde medewerkers

Medewerkers die door degene die bij de KvK staat ingeschreven zijn gemachtigd tot inschrijving overleggen bij inschrijving:

  • Kopie legitimatie
  • Ingevuld machtigingsformulier

Ondernemers - niet inschrijvingsplichtig KvK, wel BTW-plichtig

  • Formulier van de Belastingdienst met een BTW-nummer erop
  • Geldige legitimatie

Deze indeling baseert Office Centre op de indeling zoals aangegeven door de KvK. 


Vraag online een klantenkaart aan
image