• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Voetensteunen

Voor bedrijven is het belangrijk om goed voor de medewerkers te zorgen. Er wordt nog veel te vaak bezuinigd op Lees meer

Voor bedrijven is het belangrijk om goed voor de medewerkers te zorgen. Er wordt nog veel te vaak bezuinigd op bureaustoelen en andere producten die bijdragen aan een goede zithouding. Jouw medewerkers brengen een hoop tijd door achter hun bureau, dus is het goed om te weten hoe comfortabel en ergonomisch jouw werkplekken zijn. Langdurig zitten in verkeerde positie vergroot de kans op rug- en nekklachten aanzienlijk.

Niet alleen voorziet de voetensteun in een comfortabele en ergonomisch verantwoorde werkhouding, er zijn ook nog serieuze voordelen voor jouw gezondheid. Zo stimuleert een voetensteun een betere lichaamshouding. Voetensteunen dragen ook nog eens bij aan een betere bloedsomloop, doordat jouw onderbenen en bovenbenen in een ideale hoek staan. De hoek en de hoogte van de voetensteunen zijn verstelbaar en dankzij een anti-sliplaag wordt er een stabiele ondersteuning geboden voor elke medewerker, ongeacht de lengte van de benen. Er zijn daarnaast modellen voorzien van kleine massagepads, deze masseren de zenuwuiteinden in de voeten. Dit is een extra stimulans voor de bloedsomloop in de voeten en zorgt voor stressverlichting.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...